PREKIPELO MU! Dušan LJUT kao RIS: Vlahovićeve reči TRESU Evropu posle gola za pola minuta!

Autor:

Sport

22.02.2022

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Vlahović zadivio Evropu!

PREKIPELO MU! Dušan LJUT kao RIS: Vlahovićeve reči TRESU Evropu posle gola za pola minuta!

Foto: Tanjug/AP

Napadač Juventusa Dušan Vlahović nakon meča sa Viljarealom

Srpski centarfor Dušan Vlahović postigao je vodeći gol za Juventus protiv Viljareala, posle samo 32 sekunde igre, a posle meča je izjavio da žali zbog činjenice da je "Stara dama" prokockala vođstvo na "Madrigalu". Vlahović je dodao da mu smeta medijska pompa i kontroverze koje se lažno kreiraju oko njega, a podvukao je da želi da napreduje iz meča u meč.

Mislim da smo bili spremni u svlačionici, ali naravno, dosta toga zavisi i od protivnika. Čestitam i Viljarealu na njihovom nastupu, pokušali smo da nastavimo da igramo kao što smo počeli - počeo je doskorašnji napadač Fiorentine, a zatim je dodao:

Lično sam već zaboravio ovu utakmicu. Moramo da nastavimo dalje i razmišljamo o sledećoj utakmici.

Vlahović je upitan o svojoj proslavi gola tokom koje je gestikulirao "pričanje" rukom i da li je time želeo da ućutka kritike.

- Ne znam zašto ljudi stalno to rade i prave kontroverze. Ne čitam novine. Samo želim da napredujem svakog dana i da budem sa obe noge na zemlji. To nije bilo zbog nikakvih kritika, već je taj gest bio upućen mojoj porodici. To je sve - zaključio je Dušan Vlahović.

Podsetimo da je "Žuta podmornica" izjednačila golom Pareha sredinom drugog poluvremena, a revanš meč osmine finala elitnog takmičenja na programu je za tri nedelje u "gradu Fijata".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading