STAO U ODBRANU VLAHOVIĆA: Alegri zaratio sa novinarima zbog srpskog napadača! DUCI predvodi Juventus i u LIGI ŠAMPIONA!

Autor:

Sport

21.02.2022

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah po dolasku u redove "stare dame" italijanskog fudbala, srpski internacionalac je zaludeo Torino.

STAO U ODBRANU VLAHOVIĆA: Alegri zaratio sa novinarima zbog srpskog napadača! DUCI predvodi Juventus i u LIGI ŠAMPIONA!

Foto: Tanjug/AP

Odličan start je imao Dušan Vlahović u redovima crno-belih. Već na debiju se upisao u lsitu strelaca, direktno je odlučio o plasmanu svoje nove ekipe u samu završnicu italijanskog kupa, a i pored činjenice da je pružio nešto lošiju partiju u derbi susretu protiv Torina, u utorak 22. februara Vlahović će predvoditi napad crno-belih u susretu UEFA Lige šampiona protiv Viljareala.

Sve navedeno, potvrdio je i trener torinske ekipe Masimilijano Alegri:

- Vlahović će sutra debitovati u Ligi šampiona, ali ne možemo sav teret svaliti na njegova pleća. On mora da ima podršku i ja nastojim da ga zaštitim, kao što uvek radim kada je reč o igračima sa manje iskustva. To nije samo tehničko pitanje, već i psihološko. Prvi put je čitao celu stranu u novinama posvećenju tome zašto nije dao gol. Nikada pre mu se to nije desilo. Zajedno smo započeli godinu, doveli smo neke nove igrače i krećemo se u odličnom smeru. Igramo na pobedu u svakoj utakmici. Ja razumem da vi novinari morate da analizirate i pišete svoje mišljenje posle svake utakmice, dok ja moram da održavam balans i stabilnost u ekipi - istakao je Alegri.

Susret između Viljareala i Juventusa igra se na stadionu "El Madrigal" u utorak 22. februara sa početkom od 21 čas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading