IVANA JE KAO VINO, ŠTO STARIJA... Slavna atletičarka napunila 34 godine i objavila IZAZOVNU FOTOGRAFIJU IZ DŽUNGLE!

Autor: M. M.

Sport

11.05.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noge i dubok šlic ostavljaju bez daha.

IVANA JE KAO VINO, ŠTO STARIJA... Slavna atletičarka napunila 34 godine i objavila IZAZOVNU FOTOGRAFIJU IZ DŽUNGLE!

Foto: Printksrin

Ivana

Ivana Španović, najbolja srpska atletičarka, napunila je juče 34 godine. Tim povodom, slavna Srpkinja pohvalila se fotografijom na Instagramu. U pitanju je nepoznata destinacija koja na prvi mah podseća na džunglu, a Ivana sedi u improvizovanoj stolici adaptiranoj verovatno za fotografisanje.

Španovićeva nosi dugu zelenu haljinu koja se odlično uklopila u ambijent. Ono što posebno upada u oči jesu njene noge, odnosno dubok šilc na haljini.

- Vodim računa o onome što brine o meni - napisala je Ivana Španović u opisu fotke.

A ispod u komentarima - nižu se čestitke.

"Srećan rođendan kraljice, divna si, srećan i berićetan", uz razne vrste emotikona poštovaoci i fanovi čestitali su Ivani divan dan.

 

 

Portal Republika i dnevne novine Srpski telegraf pridružuju se čestitkama našoj šampionki.

Inače, ona se punom parom priprema za nastupajuće obaveze, a to su Olimpijske igre u Parizu. Navijači u Srbiji ogromne nade polažu u nju i njenu disciplinu skok udalj, a zlatna olimpijska medalja jedina je koja joj nedostaje u prebogatoj karijeri. Poslednje u nizu odličja osvojila je na proteklom Svetskom prvenstvu u Mađarskoj, kada je postavila državni rekord skokom od 7.14 metara. Što se Igara tiče, najveći uspeh u karijeri je ostvarila 2016. u Rio de Žaneiru kada je osvojila bronzanu medalju rezultatom 7.08 metara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading