MBAPE SE OPROSTIO OD PSŽ: Neću produžiti ugovor, KRAJ AVANTURE! Borim se sa mnogo emocija!

Autor: M. M.

Sport

11.05.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih fudbalera današnjice se obratio javnosti.

MBAPE SE OPROSTIO OD PSŽ: Neću produžiti ugovor, KRAJ AVANTURE! Borim se sa mnogo emocija!

Foto: Tanjug/AP

Mbape

Dileme više nema - Kilijan Mbape na kraju sezone napušta Pari Sen Žermen!

Jedan od najboljih fudbalera današnjice u javnom obraćanju otkrio je da više neće igrati u pariskom klubu i da neće produžiti ugovor na kraju sezone.

Sada ceo fudbalski svet očekuje da on ozvaniči saradnju sa Real Madridom, ali za sada nije pomenuo koja će mu biti sledeća destinacija.

- Uvek sam govorio da ću vam se obratiti kada dođe pravi trenutak. Želim da vam saopštim da je ovo moja poslednja sezona u Pari Sen Žermenu. Neću produžiti ugovor i ova avantura će se završiti u narednih nekoliko nedelja. Moju poslednju utakmicu na Parku prinčeva odigraću u nedelju. Borim se sa mnogo emocija. Imao sam priliku i veliku čast da budem deo najvećeg kluba Francuske i jednog od najboljih na svetu, koji mi je omogućio da dođem ovde i da osetim kako je to igrati u velikom klubu pod pritiskom. Rastao sam kao igrač, naravno uz neke od najboljih fudbalera u istoriji. Neke velike šampione. Sreo sam mnogo ljudi, sazrevao sam kao čovek, uz svu slavu i greške koje sam pravio - poručio je Mbape.

On je rođen u Parizu 1998. godine i sa samo 15 otišao je u Monako, gde je sa 17 debitovao za prvi tim. Sa timom iz kneževine je osvojio Ligu 1 ispred PSŽ, da bi se potom vratio u rodni grad. Na kraju i pored šest titula sa PSŽ-om nije uspeo da dođe do onoga što se u tom klubu sanja, a to je titula prvaka Evrope. I sigurno je da će mu to ostati rana koja će ga boleti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading