KO JE DAVID, SRBIN KOJI JE UHAPŠEN ZBOG NESTANKA SVOJE ŽENE? "Težak" milione, sve ih stekao u Americi, a EVO i kako!

Autor:

Hronika

11.05.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saslušanje srpskog državljanina, koji je uhapšen pod sumnjom za ubistvo svoje supruge, održano je šest dana nakon hapšenja.

KO JE DAVID, SRBIN KOJI JE UHAPŠEN ZBOG NESTANKA SVOJE ŽENE? "Težak" milione, sve ih stekao u Americi, a EVO i kako!

Foto: Profimedia, Društvene mreže

David Knežević (36), državljanin Srbije, saslušan je 10. maja ove godine zbog optužbi za kidnapovanje supruge Ane Marije Knežević (40), koja je nestala 2. februara u Španiji. Istražitelji, međutim, veruju da je on u stanu u kojem je Ana poslednji put viđena živa, ubio suprugu i spakovao njeno telo u veliki kofer.

Tridesetšestogodišnji David Knežević, rođeni Beograđanin, živeo je u naselju Orland Park u Fort Loderdejlu na Floridi od kada su se on i njegova supruga Ana Marija venčali 2011. godine. Diplomirao je računarstvo i informatiku na Učiteljskom fakultetu u Beogradu, a karijeru je gradio kao izvršni direktor i osnivač kompanije EOKS Technologi Solutions, koja pruža IT i tehnološke usluge preduzećima. David ima 15 godina iskustva u IT industriji, a prema sajtu pomenute firme, oni su lideri u tom poslu u Majamiju, Fort Lauderdejlu i Vest Palm Biču već više od jedne decenije.

Tokom 13 godina braka sa Kolumbijkom Anom Marijom, par je stekao značajnu imovinu koja je postala predmet spora prilikom razvoda. Problemi su navodno nastali kada je Ana predložila da se njihova zajednička kompanija podeli, dok je David insistirao na tome da mu pripadne najmanje 75% imovine.

Saslušanje srpskog državljanina, koji je uhapšen pod sumnjom za ubistvo svoje supruge, održano je šest dana nakon hapšenja, nakon što je jedan zvaničnik javno izrazio zabrinutost i tvrdnje da je četrdesetogodišnja Ana Marija ubijena.

- Španski forenzički tim pronašao je tragove krvi u stanu u Madridu gde je boravila nestala Kolumbijka, međutim taj detalj nije uključen u krivičnu prijavu FBI-a iz razloga što se još čekaju rezultati DNK iz krvi - rečeno je tom prilikom.

David Knežević je tvrdio da je u vreme nestanka supruge boravio u Srbiji, međutim, dokazi govore drugačije, s obzirom na to da su ga snimile kamere dok ulazi u njenu zgradu, a potom i kako izlazi sa velikim koferom iz zgrade gde je Ana poslednji put viđena.

Takođe, Srbina je odao i iznajmljeni automobil u jednoj rentakar agenciji u Beogradu, kao i tetovaža na ruci, a istražitelji veruju da bi motiv jezivog zločina mogla da bude imovina vredna 15 miliona evra za kojunavodno, nisu mogli da se dogovore kako da je podele, jer David nije pristajao da svako dobije po 7,5 miliona evra!

(Kurir)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading