"TERAJU DECU DA ČITAJU PISMA IZ ZATVORA I DA SE IGRAJU NA KREVETU NA KOJEM IM JE UBIJENA MAJKA": Potresna ispovest oca doktorke Milene, koju je muž ubio u porodičnoj kući

Autor:

Hronika

22.05.2024

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očevi roditelji ih teraju da se igraju na krevetu gde im je ubio majku.

"TERAJU DECU DA ČITAJU PISMA IZ ZATVORA I DA SE IGRAJU NA KREVETU NA KOJEM IM JE UBIJENA MAJKA": Potresna ispovest oca doktorke Milene, koju je muž ubio u porodičnoj kući

Foto: Wikipedia/Струјајое, Facebook

Na današnji dan pre dve godine, doktorka Milena M. iz Kragujevca je izgubila bitku za život nakon što ju je njen suprug Vladimir M. upucao dok je spavala 16. maja. Tragedija se dogodila u njihovoj porodičnoj kući u naselju Pivara, dok su njihova deca spavala u drugoj sobi.

Vladimir M. je osuđen na doživotan zatvor, a Miroljub Milošević, otac ubijene doktorke, izjavio je da deca pate jer ne žele da se viđaju sa Vladimirovim roditeljima i tetkama. Dodatno, deca su navodno bila izložena psihičkom pritisku jer su ih terali da čitaju pisma iz zatvora i igraju se na krevetu na kojem im je majka ubijena.

- Danas je 2 godine, a šta ću, ja iz ove kože ne mogu. Žao mi je što u decembru niko nije objavio informaciju da je u Višem sudu Vladimir osuđen na doživotni zatvor, čeka se da presuda postane pravosnažna. Moja supruga je inače staratelj deci, našim unucima i oni ne žele da se viđaju sa Vladimirovim roditeljima, ali ni sa tetkama. Sad su prvo baba i deda, pa onda i tetke tužili moju suprugu. Sa decom je pričano i iz Centra za socijalni rad, pričao je i školski pedagog, oni ne žele da se viđaju sa njegovom familijom. Recimo, baba i deda ih teraju da čitaju njegova pisma iz zatvora, a tetke da se igraju na krevetu na kojem im je majka ubijena - rekao je otac ubijene doktorke iz Kragujevca, prenosi Telegraf.

Prema optužnici, Vladimir M. je sačekao da Milena zaspi, a zatim joj ispalio hitac u glavu dok je bila u dubokom snu. Iako je hitac bio nanesen u trenutku kada je bila nesvesna, Milena je preživela još šest dana, ali su povrede bile suviše teške da bi preživela. Tim hirurga u UKC Kragujevac je pokušao višečasovnu operaciju kako bi joj spasili život, ali nažalost, nije bilo spasa.


Nakon zločina, ubica je pobegao iz kuće, ali je ubrzo uhapšen nakon tročasovne pregovaračke drame u kojoj je razmatrao samoubistvo ili predaju. U vozilu su pronađene stvari koje su ukazivale na njegovo rastrojstvo, a nakon hapšenja je optužen i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Motiv za zločin

Sumnja se da je motiv za ovaj zločin bio plan doktorke Milene M. da ode u Nemačku zajedno sa decom, što je možda bio okidač za tragediju. Ona je radila u Nemačkoj i pripremala papire kako bi tamo otišli, dok je sa njenim suprugom, kako se sumnja, bilo problema.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

23.05.2024 16:21

Deca su u pravu i treba poštovati njihovu volju. Šta će u kući ubice gde ih truju.

Odgovori 10 0