"IZGUBIO SAM KONTROLU ZBOG ŠOKA USLED SAZNANJA DA SAM OSTAO BEZ JEDINE SESTRE": Oglasio se advokat u vezi sa porodičnom tragedijom!

Autor:

Hronika

22.05.2024

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećna žena preminula je juče, kada je na njeno vozilo palo drvo

"IZGUBIO SAM KONTROLU ZBOG ŠOKA USLED SAZNANJA DA SAM OSTAO BEZ JEDINE SESTRE": Oglasio se advokat u vezi sa porodičnom tragedijom!

Foto: Nemanja Pančić

Somborski advokat Dragan Konjević, brat Jasmine Konjević (59) koja je juče stradala u Somboru, kada je drvo palo na njen automobil, izazvao je udes neposredno posle tragedije.

Advokat je u kratkom razgovoru za Republiku ispričao kako je došlo do nezgode.

- U stanju šoka sam udario. Nisam povređen. Verovatno je bio prekid svesti. Nisam bio pijan, a krenuo sam iz kancelarije ka zetu posle vesti da mi je sestra stradala - rekao je Dragan Konjević za Republiku.

Kako je objasnio, prošao je bez ozleda.

- To je sutuacija kada se čovek pogubi od strašne vesti da je ostao bez najmilijeg. Ona mi je bila jedina sestra. Nije imala dece. Jedna tragedija usled više sile - u očaju govori advokat.

Ministarstvo unutrašnjih poslova zvanično je saopštilo da je u jakom nevremenu, koje je oko 17 časova zahvatilo Sombor i okolinu, nastradala ženska osoba, kada je stablo palo na vozilo kojim je upravljala.

Jasmina koja je radila u Upravi prihoda u Somboru je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading