BRAT ŽENE KOJA JE NASTRADALA U SOMBORU DOŽIVEO SAOBRAĆAJKU: Evo u kakvom je stanju - Pre dve godine mu zapalili auto

Autor:

Hronika

22.05.2024

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To nije jedini put kada je advokat izbegao fatalne posledice.

BRAT ŽENE KOJA JE NASTRADALA U SOMBORU DOŽIVEO SAOBRAĆAJKU: Evo u kakvom je stanju - Pre dve godine mu zapalili auto

Foto: Shutterstock, Wikimedia/Srđan Popović, Pxfuel

Poznati advokat Dragan Konjević, brat žene (59) koja je juče nastradala u Somboru, kada je drvo palo na njen automobil, doživeo je saobraćajni udes posle tužne vesti.

Kako Republika saznaje, on nije povređen u udesu. Međutim, to nije jedini put kada je advokat izbegao fatalne posledice. Njemu je pre dve godine zapaljen automobil "Kija", ali na sreću on nije bio u njemu.


Konjeviću je zapaljen automobil 23. aprila 2022, na parkingu u Ulici Gruje Dedića na Novoj Selenči u Somboru. U podmetnutom požaru je potpuno izgoreo prednji deo kola.

Advokatska komora Vojvodine je tada najoštrije osudila događaj, navodeći da je Dragan Konjević ugledni i uvaženi advokat. Naglasili su da je bio predsednik Ogranka u Somboru Advokatske komore Vojvodine, kao i sudija i predsednik veća u Disciplinskom sudu AKV.
Iako počinioci tog zlodela nisu pronađeni sve je ukazivalo na verovatnu povezanost njegove funkcije sa paljenjem automobila. 

Konjević je juče doživeo udes dok je išao prema mestu gde je poginula njegova sestra usled nevremena koje je oborilo drvo na njena kola u kojima je ona bila na mestu vozača i sama u vozilu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading