MUŽ NESTALE ANE KNEŽEVIĆ DIVLJAO NA SASLUŠANJU, SUKOBIO SE SA AGENTIMA FBI! Sumnja se da je srpska snajka UBIJENA?

Autor:

Hronika

11.05.2024

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražitelji veruju da je osumnjičeni ubio svoju suprugu u stanu u kojem je poslednji put viđena živa.

MUŽ NESTALE ANE KNEŽEVIĆ DIVLJAO NA SASLUŠANJU, SUKOBIO SE SA AGENTIMA FBI! Sumnja se da je srpska snajka UBIJENA?

Foto: Društvene mreže

Suprug Ane Knežević, David Knežević, zadržan je u pritvoru nakon saslušanja zbog sumnje da je povezan sa nestankom svoje žene Ane Marije Knežević.

Sudija nije odredio kauciju za njegovo puštanje, a razlog zadržavanja je i rizik od bekstva. Njegov branilac tvrdi da je nevin, ali tokom saslušanja došlo je do tenzija između branitelja i agenta FBI-ja tokom unakrsnog ispitivanja.

Takođe su otkriveni i lični detalji o braku para, uključujući navode da je agent pregledao poruke koje je Ana Marija poslala prijateljima u kojima kaže da oseća da joj muž ugrožava život i da se brine za svoje mentalno zdravljem.

Ovo saslušanje je takođe bilo prvi put da je jedan vladin zvaničnik rekao da su zabrinuti da je Ana Marija ubijena.

Na sudu danas je otkriveno da je španski forenzički tim pronašao krv u stanu u Madridu, ali taj detalj nije uključen u krivičnu prijavu FBI-a jer se čekaju rezultati DNK analize iz te krvi. Dodatni dokaz je identifikacija muškarca od strane prodavca gvožđare u Madridu kao osobe koja je kupila boju u spreju i selotejp oko datuma kada je Ana Marija nestala.

Istražitelji veruju da je osumnjičeni ubio svoju suprugu u stanu u kojem je poslednji put viđena živa, i da je telo spakovao u veliki kofer. Iako je tvrdio da je u vreme nestanka supruge bio u Srbiji, kamere su ga snimile kako ulazi u njenu zgradu, a zatim izlazi sa velikim koferom. Motiv za ovaj jezivi zločin navodno je imovina vredna 15 miliona evra, oko koje nisu mogli da se dogovore kako da je podele jer on nije pristajao da svako dobije po 7,5 miliona evra.

Kako navode, ključni dokazi protiv njega su snimci sigurnosnih kamera iz zgrade i prodavnice, "pežo" koji je iznajmio u jednoj rentakar agenciji u Beogradu, kao i tetovaža na ruci.

Na dan kada je žena misteriozno nestala, muškarac s kacigom na glavi je, nešto posle 21 sat, ušao u zgradu i pokušao da onemogući snimanje kamera tako što ih je poprskao sprejom. Međutim, nije poprskao celu kameru i na snimku se savršeno vidi ručni zglob osobe koja prska sprej, a ključna je tetovaža koja ne ostavlja mesta sumnji. Iste kamere snimile su ga i kako je nešo više od sat kasnije izašao iz zgrade noseći veliki kofer - navode oni i podsećaju da je Kneževića preko advokata tvrdio da je u vreme nestanka supruge bio u Beogradu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading