PROBLEM ZA DELIJE U NAJAVI: Preklapaju se termini odlučujućeg derbija i proslave titule!

Autor: M. M.

Sport

11.05.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li biti pomeranja?

PROBLEM ZA DELIJE U NAJAVI: Preklapaju se termini odlučujućeg derbija i proslave titule!

Foto: Starsport

Finalna serija AdmiralBet ABA lige i proslava Zvezdine titule u fudbalu mogli bi se naći u raskoraku, stvarajući dilemu za navijače koji bi želeli da prisustvuju oba događaja. Ukoliko finalna serija dostigne majstoricu, postoji mogućnost da se ova dva događaja održe istog dana, što bi predstavljalo izazov za mnoge.

Prema aktuelnom rasporedu, utakmice finalne serije AdmiralBet ABA lige i proslava titule Crvene zvezde u fudbalu zakazane su za isti dan - 25. maja. Takođe, poslednje kolo plej-ofa šampionata Srbije takođe će se odigrati u istom terminu, a rezultat meča Crvena zvezda - Čukarički imaće značajan uticaj na evropske vize.

U slučaju da se odluka o šampionu regiona prolongira do majstorice, navijači će se naći pred izazovom biranja između dva važna sportska događaja. Mnogi od njih poseduju sezonske ulaznice za oba tima i voleli bi da podrže svoje omiljene klubove uživo u završnim utakmicama.

Iako se čini da je promena datuma fudbalske utakmice nemoguća, postoji mogućnost da se majstorica u košarci prolongira za dan. Realna opcija je da fudbalska utakmica bude zakazana za 17 časova, dok bi košarkaški meč mogao da počne u 21 čas. Međutim, planovi FK Crvena zvezda ukazuju na to da će navijačka fešta trajati do duboko u noć, što dodatno komplikuje situaciju.


Zanimljivo je napomenuti da se poklapaju dani kada će biti igrana eventualna četvrta utakmica finala AdmiralBet ABA lige i finale Kupa Srbije u fudbalu (21. maj). Domaćin potencijalnog četvrtog duela košarkaša večitih je Partizan, dok će se Zvezda i Vojvodina boriti za trofej u Loznici, a određen je i početak meča za 20.15.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading