LEGENDARNI MOKA SLAVNIĆ ZA REPUBLIKU: ''Logično je da Zvezda igra u Pioniru, to je pametan potez!''

Autor:

Sport

11.05.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Voleo bih da ne budu pet utakmica, da Zvezda to ranije reši'' - navodi Moka.

LEGENDARNI MOKA SLAVNIĆ ZA REPUBLIKU: ''Logično je da Zvezda igra u Pioniru, to je pametan potez!''

Foto: Starsport

Došlo je vreme za spektakl u AdmiralBet ABA ligi, odnosno finalnu seriju između Crvene zvede i Partizana. Ovaj okršaj počinje u ponedeljak od 18.00 časova, a crveno-beli imaju prednost domaćeg terena. Tim sa Malog Kalemegdana odlućio je da domaćinstvo prebaci u halu Aleksandar Nikolić.

Ovaj finalna serija će sigurno izazvati dosta pažnje, a oba tima ulaze sa velikom dozom motivacije. Partizan brani titulu u regionalnom takmičenju, dok Zvezda hoće da vrati trofej u svoje vitrine. Očekuje nas spektakl u svakom smislu, a legendarni Zoran Moka Slavnić je za Republiku izneo svoja očekivanja pred ovu finalnu seriju.

- Voleo bih da ne budu pet utakmica, da Zvezda to ranije reši. U svakom slučaju veliki derbi, veliki ulog i to znaju obe ekipe. Verujem da je Zvezda bliža pobedi, jer imaju bolji međusobni skor sa Partizanom ove sezone, a imaće i prednost domaćeg terena - naveo je Slavnić.

Istakao je da je Zvezda pametno odradila što je domaćinstvo premestila u Pionir.

- Logično je da Zvezda igra u Pioniru, tu je bolja atmosfera i bučnije je. To je jako pametna potez Zvezde, što sam i mislio da će uradi - jasan je popularni Moka.

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Slavnić je govorio o iks faktorima kod večitih.

- Sa Partizanove strane iks faktor mogu da budu stranci, a sa Zvezdine obrnuto. Crveno-beli imaju Teodosića, Nedovića, Davidovca. Imaju i crno-beli dobre domaće igrače, pre svega Aleksa Avramović, Danilo Anđušić, Alen Smailagić. Biće jako interesantna serija, oba tima su se opredelili na veći broj stranaca - zaključio je Zoran Slavnić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading