PAREHO PONIŠTIO VLAHOVIĆEV GOL: Remi Juventusa na Madrigalu, Čelsijeva RUTINA protiv Lila! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.02.2022

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrana su još dva meča osmine finala Lige šampiona, a veče je proteklo u znaku srpskog centarfora Dušana Vlahovića.

PAREHO PONIŠTIO VLAHOVIĆEV GOL: Remi Juventusa na Madrigalu, Čelsijeva RUTINA protiv Lila! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Juventus je remizirao na stadionu "Madrigal" sa Viljarealom rezultatom 1:1 (0:1), a vodeći gol za "Staru damu" dao je upravo Vlahović, nakon samo 32 sekunde igre.

Konačnih 1:1 postavio je Pareho sredinom drugog poluvremena, na proigravanje Kapua. Torinski crno-beli su pružili bledu partiju na Pirinejima, ali su izborili pozitivan rezultat pred revanš. Vlahović je imao još nekoliko izglednih prilika, a najbolju u 85. minutu, kada je njegov lukav udarac odbranio golman domaćih Rulji.

Aktuelni prvak Evrope, ekipa Čelsija, rutinski je nadigrao Lil sa 2:0 na "Stamford Bridžu". "Plavci" su poveli preko Havrca u 8. minutu, a vođstvo je udvostručio Pulišić u 63.Četa menadžera Tomasa Tuhela uspela je da sačuva svoj gol, pa sa velika dva gola viška putuje u Francusku, na noge aktuelnom šampionu "zemlje Galskih petlova".

Revanš susreti igraju se kroz tri nedelje.

Viljareal - Juventus 1:1 (0:1) /Pareho 66 - Vlahović 1/

Čelsi - Lil 2:0 (1:0) /Haverc 8, Pulišić 63/

Kraj utakmica, remi Juventusa, trijumf Čelsija!

85. minut - Dušan Vlahović je bio nadomak drugog gola! Srbin je pronašao prostor za udarac, pored dva defanzivca Viljareala, ali je golman Žute podmornice Rulji sjajnom odbranom sprečio poraz španskog predstavnika...

80. minut - Polako ulazimo u samu završnicu, za sada je palo po dva gola na oba stadiona.

66. minut - GOOOOL! Viljareal je došao do izjednačenja, preko Danija Pareha. Iskusni vezista je ostao zaboravljen pred golom Stare dame, odlično ga je proigrao Kapu, a bivši igrač Valensije je rutinski savladao Šćešnog - 1:1!

 

 

63. minut - GOOOOL! Kristijan Pulišić je udvostručio prednost Čelsija protiv Lila! Nekadašnjem asu Dortmunda asistirao je Kante, a Francuzi su sada u jako teškoj poziciji...

 

 

51. minut - Povredu je doživeo Mateo Kovačić, pa je menadžer Čelsija Tomas Tuhel na teren morao da pošalje Loftus-Čika.

46. minut - Počela su druga poluvremena.

Kraj prvih 45 minuta, Juventus i Čelsi imaju "minimalac"!

 

 

38, minut - Viljareal je preuzeo inicjativu, ali Španci ne uspevaju da pronađu put do gola Šćešnog, Lil napada u Londonu, takođe bez rezultata...

30. minut - Pola časa igre, bez promene rezultata u Engleskoj i Španiji.

20. minut - Nekoliko sjajnih prilika je propustio španski tim, posle početnog šoka, Čelsi je u još par navrata pretio preko Haverca, za sada po jedan pogodak na oba meča osmine finala elitnog takmičenja.

13. minut - Ogromnu šansu propustio je španski tim, pošto je Lo Selso pogodio stativu.

8. minut - GOOOOL! Čelsi je poveo protiv Lila na "Stamford Bridžu"! Gol protiv aktuelnog prvaka Francuske postigao je Haverc, a asistirao mu je Zijeh - 1:0!

 

 

1. minut - Počele su utakmice. Odmah gol Dušana Vlahovića za nepun minut igre - Juve vodi na Madrigalu! Srpski centarfor je maestralno zatresao mrežu domaćina za samo 32 sekunde igre.

Vlahović je primio jednu dugu loptu koju je poslao Danilo, Srbin se sjajno snašao pored dva protivnička rivala, pa je poslao loptu u donji desni ugao gola Viljareala - 0:1!

 

 

 

Počinju utakmice osmine finala!

 

Ljubitelji fudbala će ovog utorka sa posebnom pažnjom pratiti dešavanja u Ligi šampiona, pošto će srpski centarfor Dušan Vlahović ostvariti svoj debi u elitnom takmičenju. Srbin je na prva dva meča u dresu torinske "Stare dame" zatresao mrežu rivala, potom je malo "zatajio", a večeras ćemo videti da li će uspeti da pomogne crno-belima da izbore povoljan rezultat u Španiji.

U drugom susretu večeri, na "Stamford Bridž" stiže Lil, aktuelni prvak Francuske, koji dobrano posrće u šampionatu. Francuski tim je ove sezone tek u sredini tabele, ali je zato grupnu fazu Lige šampiona okončao kao prvoplasiran, u konkurenciji Volfsburga, Sevilje i Salcburga. Važeći šampion Evrope je apsolutni favorit uoči ovog meča, a dešavanja iz Španije i Engleske možete pratiti uživo na našem portalu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading