VLAHOVIĆ JE U ŽIŽI! Barsa zvala centarfora Juventusa, Stara dama donela NEOČEKIVANU ODLUKU!

Autor:

Sport

21.02.2022

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lome se koplja oko Dušana Vlahovića!

VLAHOVIĆ JE U ŽIŽI! Barsa zvala centarfora Juventusa, Stara dama donela NEOČEKIVANU ODLUKU!

Foto: Tanjug/AP

Dolazak Dušana Vlahovića u Juventus ugrozio je mesto Alvara Morate u špicu napada Stare dame, a Španac je pohvalno govorio o srpskom centarforu, koji će debitovati u Ligi šampiona.

Vlahović i Zakarija su uneli entuzijazam u ekipu. Dušan je vrlo mlad i velika karijera je pred njim. Uklopio se, dobar je na terenu i uz malo sreće sutra bi mogao da postigne svoj prvenac u Ligi šampiona - naveo je Morata uoči okršaja sa Viljarealom, u sklopu osmine finala elitnog takmičenja.

Španski napadač je bio na meti Barselone, čiji trener Ćavi ga je zimus silno želeo, ali ga je Masimilijano Alegri ubedio da ostane u "gradu Fijata".

Alegri je odigrao krucijalnu ulogu. Uvek sam osećao njegovu podršku - opisao je Morata, koji je potom dodao:

 

 

On poznaje moje kvalitete i mane, rekao mi je da mi veruje, a sada moram da se borim da to poverenje opravdam. Razgovarali smo i tokom prelaznog roka, o idejama i tome kako on vidi tim. Rekao mi je da će Dušanov dolazak imati izuzetno važan uticaj na moju igru i tako je i bilo. Da se ja pitam, zauvek bih ostao ovde u Juventusu - zaključio je Alvaro Morata.

Duel Viljareal - Juventus igra se u utorak od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading