KOGA STE VI TO DOVELI? Došao da zameni VLAHOVIĆA, a potpuno je POGUBLJEN! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

19.02.2022

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom zimskog prelaznog roka ekipa Fiorentine ostala je bez srpskog fudbalskog reprezentativca, pa je rukovodstvo kluba iz Firence moralo brzo da reaguje i pronađe mu zamenu.

KOGA STE VI TO DOVELI? Došao da zameni VLAHOVIĆA, a potpuno je POGUBLJEN! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Umesto Dušana Vlahovića, na „Artemio Franki“ stigao je brazilski napadač Artur Kabral, a kako se dotični snašao u redovima „Ljubičastih“ vidi se na na snimku sa klupske konferencije za medije na kojoj je, u najmanju ruku, delovao potpuno izgubljen.

Do duše, nisu u pitanju njegove loše partije na terenu, već je Kabral bio zadivljen lepotom portparolke Fiorentine, Rozele Petrilo.

 

 

Tokom konferencije za medije, brazilski fudbaler je više gledao u portparolku svog novog kluba, nego što je slušao pitanja novinara, ali potpuno ga razumemo jer Rozela ima preko 30.000 pratilaca na društvenim mrežama, ali na žalost brazilskog fudbalera, Rozela je u braku, tako da, kao i svi i Kabral može samo da gleda...

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading