DOLAZI IZ POSEBNE ZEMLJE: Legenda Juventusa VERUJE u Vlahovića!

Autor:

Sport

22.02.2022

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski golgeter ima podršku jednog od najvećih igrača "Stare dame"!

DOLAZI IZ POSEBNE ZEMLJE: Legenda Juventusa VERUJE u Vlahovića!

Foto: Tanjug/AP

Alesandro Del Pjero ponovo je pružio podršku Dušanu Vlahoviću pred meč osmine finala Lige šampiona koji Juventus igra protiv Viljareala.

- Ne treba njemu savet za ovaj debi, on je momak sa jasnim idejama. Dolazi iz posebne zemlje, ima iskustvo u našem fudbalu i već se pokazao golovima. Ozbiljan je igrač koji voli da radi i treba samo da bude smiren za debi. Ne sećam se ničega sa svog debija, bio sam tako mlad… Tada su nam falili Vijali, Ravaneli, bilo je da li ću igrati ja ili Padovano. Odmah smo primili gol... Preporučujem Vlahoviću da igra hladne glave, da misli samo na saigrače - rekao je za Skaj legendearni Del Pjero.

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović na debiju za Juventus

Ima legenda Juventusa savete kako Vlahovića što bolje koristiti.

- Ne sme da bude sam. Moraju da ga podrže da on bolje ulazi bez lopte. Vlahović zna kako da igra na strani. Zna kako da napada dubinu, dobar je jedan na jedan, moraš da mu zato staviš u najbolje moguće uslove da bi se istakao. Ako izuzmemo derbi gde je Torino igrao bolje od Juvea, Vlahović i Zakarija su uneli mnogo uzbuđenja u ekipu što je bilo nužno. Sa Vlahovićem Alegri može više da napada što se i videlo u trojcu sa Dibalom i Moratom. Igraš sa drugačijim stavom, praviš više šansi. Sledeći mečevi će pokazati koliko su se dobro pojačanja uklopila - dodao je Del Pjero.

Susret Juventusa i Viljareala na programu je u utorak od 21 čas, dok se revanš igra za tri sedmice u Torinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading