NOVI REMI JUVENTUSA: Liga šampiona pod znakom pitanja - Vlahović nevidljiv!

Autor:

Sport

18.02.2022

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa odigrali su nerešeno protiv Torina 1:1 u okviru 26. kola Serija A!

NOVI REMI JUVENTUSA: Liga šampiona pod znakom pitanja - Vlahović nevidljiv!

Foto: Tanjug/AP

Poveo je Juventus golom Matijasa De Lihta u 13. minutu, pa je delovalo da će "Stara dama" lako izaći na kraj sa gradskim rivalom. 

Ipak,Torino se u potpunosti otvorio u drugom poluvremenu i krenuo na sve ili ništa. To mu se i isplatilo pošto je u 62. minutu preko Andree Belotija stigao do izjednačenja.

Pokušali su fudbaleri Juventusa u nastavku da stignu do sva tri pobeda, ali nisu imali napadačku oštrinu da to i pretvore u pogodak.

Dušan Vlahović nije bio na svom nivou, njega je dobro čuvao štoper Torina Bremer, pa je u 74. minutu ustupio mesto Kenu.

Sa druge strane, Saša Lukić je odradio lavovski posao za "bikove" i bio jedan od zapaženijih, a solidan je bio i Vanja Milinković-Savić na golu.

Juventus se i nakon ovog remija nalazi na četvrtom mestu sa 47 bodova, ali Atalanta koja je skupila 44 ima i dve utakmice manje.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading