BRED PIT TUŽIO ANĐELINU, UMEŠAN RUSKI MILIONER: Advokat otkrio ŠOK detalje TUŽBE, glumac spreman na NAJGORE! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.02.2022

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bred Pit doneo je odluku da tuži Anđelina Džoli.

BRED PIT TUŽIO ANĐELINU, UMEŠAN RUSKI MILIONER: Advokat otkrio ŠOK detalje TUŽBE, glumac spreman na NAJGORE! (FOTO)

Foto: Promo foto

Bred Pit i Anđelina Džoli ne smanjuju sukobe od kada su se razveli, a slavni glumac je sada podneo tužbu protiv bivše supruge. On je optužuje da je nezakonito prodala svoj deo njihovog zajedničkog francuskog imanja dvorca Miraval, piše Page Six.

Kako tvrdi Bred, oni su se nakon razlaza dogovorili da ni jedno od njih neće prodavati svoj deo imanja u kom su se i venčali 2014. godine bez saglasnosti druge strane, ali Anđelina nije ispoštovala dogovor.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Bred Pit

 

Holivudski glumac u tužbi tvrdi da je, iako je vinograd koji se nalazi u sklopu dvorca postao "njegova strast", Anđelina drsko prodala svoj deo ruskom biznismenu Juriju Šefleru bez njegovog dopuštenja, što je bio razlog da se ponovo nađu na sudu nakon brojnih procesa u borbi za starateljstvo.

On je tužbu podneo Višem sudu u Los Anđelesu, a njegov advokat otkrio je šta je razlog takvog poteza.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Anđelina Džoli

 

- Džolijeva je prodala deo imanja bez Pitovog znanja, uskraćujući bivšem suprugu pravo na pristanak i pravo prvootkupa koji je njen poslovni subjekt dugovao njegovom... Prodala je svoj deo iako je znala da će ruski biznismen nastojati da kontroliše njegov deo imanja i posao kom se Pit posvetio, a na taj način bi se potkopalo i Bredovo dalje ulaganje u imanje Miraval - stoji u tužbi koju je Bred podneo.

Bred je svoju ljubav prema grožđu i vinu pretvorio u multimilionski biznis, a ovaj potez njegove bivše žene će mu sigurno ugroziti posao. Podsetimo, bračni par se i dalje nalazi u sudskom procesuzbog starateljstva nad decom i njihove zajedničke imovine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading