SAŠA MATIĆ OTKRIO ISTINU O ODRASTANJU: Pevač ispričao do sada NEPOZNATE DETALJE o životu, mnogi će vas iznenaditi! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.02.2022

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Matić otvorio je dušu i otkrio sve o njegovom odrastanju i detinjstvu.

SAŠA MATIĆ OTKRIO ISTINU O ODRASTANJU: Pevač ispričao do sada NEPOZNATE DETALJE o životu, mnogi će vas iznenaditi! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Pevač Saša Matić otkrio je da je roditeljima zahvalan za to što danas živi jedan potpuno normalan život, koji ne bi menjao ni za šta na svetu.

- Roditeljima sam najviše zahvalan na tome što živim jedan normalan život i što ga ne bih dao ni za šta na svetu. Oni su nas usmerili ka tome da budemo časni ljudi i da živimo pošteno, a sa druge strane kod nas nikada nije bilo da mi nešto ne možemo. Sve je moglo. Ja znam da sam u Drvaru vozio biciklo normalno. Mi idemo u grad, na bazen, na plivanje... Živeli smo jedan najnormalan život. Išli smo i na fudbal, ništa nije bilo neće oni da se druže, zato što to ne mogu, sve je moglo - kaže Saša Matić za Kurir tv.

Republika

Foto: Promo

Saša Matić

 

Kako je pevač otkrio i dan danas vezan sa svoju majku, od koje je nasledio talenat za muziku.

- Emotivniji sam na majku. Naučila me je da volim ljude, da se dajem ljudima, zato i imam dosta prijatelja u životu - kaže Saša Matić.

Republika

Foto: Promo

Saša Matić pesme

 

Malo ko zna da je majka Saše Matića je i dalje najbolja drugarica sa majkom Ace Lukasa.

- Aca je 10 godine stariji od nas i već je harao splavovila kada smo mi bili mali. I njegova mama prelepo peva, mnogo puta smo pevali zajedno - otkrio je Saša Matić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading