ŠABANOVA CUCA SPREMNA DA SE OSVETI ŠAULIĆIMA: Imam pravo na IMOVINU, bili smo zajedno 15 godina u VANBRAČNOJ zajednici! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.02.2022

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivona Negovanović Cuca šokirala javnost!

ŠABANOVA CUCA SPREMNA DA SE OSVETI ŠAULIĆIMA: Imam pravo na IMOVINU, bili smo zajedno 15 godina u VANBRAČNOJ zajednici! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ, e-stock/KOBRA

Pevačica Ivana Negovanović Cuca godinama unazad povezivana je sa pokojnim Šabanom Šaulićem. Iako on ovu vezu nikad nije priznavao javno, ona je rado govorila o tome a nekoliko puta su ih i paparaci snimili zajedno.

Posle Šabanove smrti Cuca se povukla iz javnosti, udala se i ima dete, iako je posle njegove srmti govorila da nikad neće biti sa drugim muškarcima.

Republika

Foto: instagram.com/cuca_official

Ivona Negovanović Cuca

 

- Ostvarena sam u stvarima u kojima bi svaka normalna žena trebalo da se ostvari. Sa Šabanom sam provela pola svog života. Nikad više neću biti ni sa jednim muškarcem jer ja željna seksa nisam, a ostvarena jesam - govorila je ranije Cuca za Svet.

- Imala sam 14 godina kada sam ga srela u kafani u kojoj sam pevala. Svi su mi

govorili: 'Šaban te gleda, Šaban te gleda…' Mene je toliko bilo sramota! Razmišljala sam šta on ima da me gleda… Tako je sve počelo. Posle me je vratio iz Bosne u Beograd i tu sam i ostala. Od tada se nikada nismo razdvajali -govorila je Cuca, a onda se osvrnula i na detalje njihove navodne veze i kako su to sve krili:

- Menjala bih svoj život za njegov. On je bio moj život, moje sve… On nikada nije davao nikakve izjave protiv mene, sve smo radili u dogovoru. Nikada javno nisam htela da priznam da živimo zajedno zbog njegove dece. On je svoju decu mnogo voleo. Ilda je božanstveno dete. Ona je bila nešto posebno u Šabanovom životu. Njoj je sve praštao, kao i meni. On je nju zvao Lindina. O njegovom prvom sinu Robertu stalno smo pričali, ali tajno, kada nema nikog, pa čak ni čoveka koji je u kući čistio i radio. Ja nisam imala poverenje ni u koga, dok je Šaban verovao svima. I bila sam uvek u pravu za sve. Osećaj govori više od hiljadu reči. Intuicija je mama. Šaban je patio za Robertom, govorio je kako je napravio veliku grešku i kako sebi neće oprostiti što ne može da se izbori sa Gordanom. U jednom momentu sam ga pitala da li je napravio nešto strašno zbog čega ga Gordana drži u šaci jer nisam mogla da shvatim da govori tako ružne stvari o svojoj ženi, a ne sme da je ostavi. Verujem da njoj nije bilo lako sa njim dok je bio mlad, ipak je on Šaban Šaulić, verovatno se napatila, ali znate kako se kaže kakva vam je žena, takav vam je život. Ne mrzim je stvarno, samo ono što je radila nije joj trebalo. Svi mi imamo decu, i ona i ja. Trebalo bi da se plašimo Boga.

Republika

Foto: youtube.com/Ivona Negovanovic Cuca/ST. D. KADIĆ

Ivona Negovanović Cuca i Šaban Šaulić

 

Ona je tom prilikom otkrila i da ima pravo na pevačevu imovinu posle njegove smrti jer je, kako je tvrdila, sa njim živela u vanbračnoj zajednici.

- Mi smo bili u vanbračnoj zajednici. Mi smo 15 godina bili zajedno i ja imam pravo na imovinu! Da sam bezobrazna, mogla bih da tražim svoj deo. Po novom zakonu, imaš pravo posle pet godina na imovinu. Da sam bezobrazna mogla bih, znam da mogu, a znam i koji ljudi stoje iza mene. Ali neću da se čerupam… On je mene voleo jer je znao da nisam sa njim iz koristi. Meni ne treba ništa, otkako njega nema nemam ništa i ne treba mi ništa. Pandorina kutija polako se otvara, a to je najslađe. Pričam samo ono što znam i ne može niko da mi zabrani. Goca svakako treba Robertu da da deo imovine, on pravo na imovinu ima kao i svako njegovo dete, a to što je dala desetak hiljada maraka pre sto godina da se sve zataška to se ne važi -, govorila je Ivana tada

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Rozalija

18.02.2022 22:43

Robert treba u krajnjem slučaju da traži nužni deo nasledstva, a koji iznosi polovinu pripadajuceg dela. I on je njegov sin i naslednik. Gordana je loša osoba, i velika je razlika u karakteru supruge Marinka Rokvica koja je zajedno sa pok. Marinkom radila na bliskosti svoja 2 sina i Marinkovog vanbračnog sina. Gordana je zla žena, i veliki materijalista, a to ne izlazi na dobro.

Odgovori 23 4