BILI SMO MU KAO MAMA I TATA IZ SNOVA: Voditelj Milomir Marić otkrio kako izgleda momak za kog smatra da mu je SIN! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.02.2022

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna i emotivna priča o odnosu Milomira Marića i Vesne Radusinović tera suze na oči.

BILI SMO MU KAO MAMA I TATA IZ SNOVA: Voditelj Milomir Marić otkrio kako izgleda momak za kog smatra da mu je SIN! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Jedan od poznatijih parova sa javne scene su svakako Milomir Marić i Vesna Radusinović.

Vesna je govorila o njihovom odnosu, kao i tome da iako nemaju dece jedna osoba zauzima to mesto kao da je njihovo zajedničko dete.

U pitanju je Vedran Tuzlić. Možda mu nije biološki otac, ali je Vedran odrastao u njegovom domu, uz njegovo vaspitanje, a Vesna ističe da su vremenom razvili brojne sličnosti.

 

 

Slični su. To je taj cinizam, ta ironija, taj pogled zvani: "Zaobiđite me, umetnici, ja sam Vodolija, čovek novog milenijuma". I jeste. Za Vedrana smo oduvek bili mama i tata iz snova, jer je još kao dete odlučio da on vaspitava nas, a ne mi njega. Mi smo, eto, pristali na taj nesvakidašnji eksperiment i uspelo je - rekla je jednom prilikom Vesna.

 

 

Tokom gostovanja u jednoj emisiji Milomir je otkrio da je u periodu njegove operacije srca, Vedran bio uz njega danonoćno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading