BIVŠA UČESNICA ELITE OGOLILA DUŠU O SMRTI BRATA: Nakon misteriozne TRAGEDIJE porodica sumnja da iza svega stoji SEKTA!

Autor:

Zadruga

11.05.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vivien Kurtović progovorila o nastradalom bratu!

BIVŠA UČESNICA ELITE OGOLILA DUŠU O SMRTI BRATA: Nakon misteriozne TRAGEDIJE porodica sumnja da iza svega stoji SEKTA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U nedavnom događaju koji je potresao javnost, beživotno telo mladog studenta iz Srbije, Kevina Kurtovića (24), pronađeno je u koritu reke u Trientu, 29. oktobra 2023. godine. Ova tragedija je ostavila porodicu i prijatelje u šoku, a istraga koja se odvija izazvala je brojne spekulacije i pitanja.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Vivien Kurtović

Njegova sestra Vivien, bivša učesnica "Elite", je otkrila detalje vezane za noć kada se dogodila tragedija, ističući da je Kevin bio najbolji student medicine u Lozani, Švajcarska, te da je bio na studentskom okupljanju gde je bio sa devojkom koja se kasnije nije pojavila. 

- Ja sam tada bila u "Eliti", 28. oktobra. Kevin je bio najbolji student medicine u Lozani u Švajcarskoj i bio je sa nekom devojkom koja se nije pojavila te noći a bilo je neko studentsko okupljanje. Našli su ga mrtvog, skrivaju se dokazi...Mi sad to istražujemo, mislimo da je neka sekta u pitanju, ko zna šta je. Bila sam mnogo bliska sa njim, on nije imao društvene mreže. Pronađen je bez svesti, u malom potoku bez majice bos. Telefon je prestao da mu bude aktivan, a studenti su davali različite informacije, da se prikrije tačno vreme smrti. Mnogo se isticao, studirao na državnom fakultetu medicinu...Sumnjamo na ubistvo, jer ne moguće, nije se ni drogirao, niti pio da bi se predozirao. Istraga traje i dalje tamo. Nadam se da će se i Interpol uključiti, jer je imao dvojno državljanstvo. Ozbiljna priča je u pitanju - rekla je Vivien, a onda je otkrila u kakvom sećanju joj je ostao brat:

Republika

Foto: Red tv printscreen/youtube.com printscreen

Vivien Kurtović

- Bio je sladak mnogo i trenirao je ples. Sećam ga se kao vrednog đaka, punog ambicija da postane dobar doktor. Teško mi je kad sam saznala sve to, ali sve ćemo uraditi da saznamo ko stoji iza toga - zaključila je Vivien za Pink.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading