ANELI UGLEDALA ASMINA U ELITI: Ispod ovog snimka komentari se nižu kao ludi! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.05.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva pod šokom nakon gostovanja njenog bivšeg na Pinku!

ANELI UGLEDALA ASMINA U ELITI: Ispod ovog snimka komentari se nižu kao ludi! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić sinoć je gostovao na televiziji Pink, a Aneli Ahmić uverila je cimere kako je znala da njen bivši partner gostuje na televiziji u programu uživo. Ahmićeva je sinoć više puta rekla kako je osetila da je Asmin gost i da joj je to intuicija govorila, a pojedini cimeri su rekli da je pred počletak emisije "Pitanje novinara" upaljen ekran i da su ga videli. 

Ovaj trenutak privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama, a nakon reakcije Ahmićeve deo publike na društvenim mrežama smatra da ona i dalje ima osećanja orema nekadašnjem parnteru sa kojim ima ćerku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

 

Inače, Durdžić je sinoć u emsiji priznao da li je nekad tukao Aneli, pošto je ona tokom boravka u rijalitiju više puta iznela te optužbe na njegov račun. 

- Nisam je nikad tukao. Ona je meni govorila ovo kao Janjušu, sramota me da izgovorim, to k*rvin sine. Ona traži svađu. Ja se dopisujem sa radnikom, a ona mene pita zašto sam onlajn, pa počne da mi spuje majku. Njoj nešto fali i ona poludi, ima prebračaje - rekao je Asmin, pa dodao: 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić

- Nikica je rekao da ga je Sita nagovarala da da taj intervju, objavio sam taj razgovor. Ona je objavila tu fotografiju, ne znam šta je to. Verovatno svaka se dopisuje, šalje sliku, zašto ona nema nijedno dopisivanje? Ona je meni u diskoteci razbila flašu u glavu jer joj nisam dozvolio da koristi narkotike, a tad bi bilo prirodno da refleksno uzvratim. Ja nisam nikad nijednu devojku udario. Kao što ste videli kako sita vređa, to je njihov manir - nastavio je Durdžić.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

12.05.2024 05:29

CERUJEM ASMINU I JANJUŠU 100%...ONA I NJENA PORODICA SU Z...L...O...U MATERIJALNOM ŠKRIPCU, MORALNOM ŠKRIPCU...KORISTE I NJU ZA SVA ZLA KOJA SE DEŠAVAJU...A KONAČNI CILJ IM JE L...O...V...A...STRAŠNO, PRODALI SU JE ZA SITNE PARE, ALI NISU SPOSOBNI DA IH STVORE I ZARADE...ČAST IZUZECIMA...NJEN BRAT JE SVETLO U TUNELU...NEKA GA BOG ČUVA OD ZLA OVE FAMILIJE...