BEJBI LAZANJA ZAPALIO ARENU U MALMEU: Zbog ovoga svi misle da je POBEDNIK Evrovizije!

Autor:

Zabava

11.05.2024

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finale Evrovizije 2024 održava se večeras u Malmeu u Švedskoj, a za glavnog favorita važi predstavnik Hrvatske, Bejbi Lazanja sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim"

BEJBI LAZANJA ZAPALIO ARENU U MALMEU: Zbog ovoga svi misle da je POBEDNIK Evrovizije!

Foto: RTS printscreen

Bejbi Lazanja, predstavnik Hrvatske na ovogodišnjoj Evroviziji, osvojio je srca publike širom Evrope svojom energičnom izvedbom pesme "Rim Tim tagi Dim". Na kladionicama se i dalje nalazi na prvom mestu, dok je predstavnica Izraela trenutno na drugom. Ovaj mladi pevač je izjavio da se oseća ponizno, bez obzira na ishod finala Evrovizije.

Bejbi Lazanja je noćas na binu doneo neverovatnu energiju i samouverenim nastupom oduševio milione gledalaca. Publika je u glas pevala sa njim pesmu "Rim Tim tagi Dim" i pozdravila ga ovacijama. Njegov nastup definitivno je bio jedan od najupečatljivijih na ovogodišnjem takmičenju.

Republika

Foto: RTS printscreen

Nastup Hrvatske na finalu Evrovizije

Lorin, bivša pobednica iz Švedske, izjavila je da nije spremna da uruči pobednički trofej ako njen Izrael pobedi na Evroviziji. Ova izjava je izazvala dosta pažnje i spekulacija među obožavaocima takmičenja.

Hrvatski mediji su izrazili očajanje nakon što je Eden Golan, predstavnica Izraela, neočekivano skočila na kladionicama. Postavlja se pitanje da li je moguće da se "Izraelu namešta pobeda", što je izazvalo brojne kontroverze u vezi sa fer plejom na ovom takmičenju.

Bejbi Lazanja je definitivno uspeo da se izdvoji kao jedan od najzapaženijih učesnika ovogodišnje Evrovizije, a njegov put ka vrhu kladionica i podrška publike samo su potvrda njegovog talenta i karizme. Sa nestrpljenjem očekujemo ishod finala i novu zvezdu na evropskoj muzičkoj sceni.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading