VELIKI DELIRIJUM, PA HLADAN TUŠ: Srbija je već PROSLAVILA, a onda IZNENAĐENJE za Vlahovića!

Autor:

Sport

22.02.2022

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as ispisuje istoriju

VELIKI DELIRIJUM, PA HLADAN TUŠ: Srbija je već PROSLAVILA, a onda IZNENAĐENJE za Vlahovića!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović slavi gol protiv Viljareala

Fudbaleri Juventusa gostuju Viljarealu u prvoj utakmici osmine finala Lige Šampiona, a srpski reprezentativac Dušan Vlahović je večeras briljantan, postigavši gol već u 32. sekundi utakmice, na svom debiju u Ligi Šampiona za "Staru damu". 

Vlahović se poigrao sa nespremnom odbranom Viljareala i na maestralan način završio akciju, savladavši dva defanzivca i golmana španskog tima.

Ipak, uprkos ekspresnom uticaju srpskog reprezentativca na ovoj utakmici, i nestvarnoj statistici, ovo, nažalost nije najbrži gol u istoriji ovog elitnog takmičenja, iako se spekulisalo da smo upravo prisustvovali obaranju rekorda.

 

 

Iako je ovim golom Vlahović postao najbrži strelac u Ligi šampiona za Juventus, ali nije uspeo da obori rekord Ukrajinca Jevhenija Konopljanke koji je 2015. u dresu Sevilje dao gol u 19. sekundi utakmice, koji i dalje drži rekord i čast da bude najbrži strelac u istoriji Lige Šampiona. Time Vlahovićev gol ipak ostaje tek drugi najbrži u istoriji takmičenja.

"Stara dama" trenutno vodi 0:1 u gostima

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading