STANIJA UŠLA U ELITU, ANELI PREBLEDELA: Najavila veliki PREOKRET u rijalitiju, a ima i KECA u rukavu!

Autor:

Zadruga

01.01.2024

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević napravila haos u Eliti!

STANIJA UŠLA U ELITU, ANELI PREBLEDELA: Najavila veliki PREOKRET u rijalitiju, a ima i KECA u rukavu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta Stanija Dobrojević ušla je u rijaliti ,,Elita 7" kao Baba Mrazica i da sa takmičarima otvori poklone podrške i porodice. Po ulasku u kuću, Dobrojevićeva se obratila takmičarima, otkrila da je kasnila, jer se direktno vratila iz Amerike, pa pravo za Šimanovce, a onda se obratila i svojoj drugarici Maji Marinković

- Sve najlepše vam želim, izvinjavam se što malo kasnim. Kad sam dobila poziv, nisam baš želela da kažem, ali ispoštovala sam Veliku šeficu. Ja sam stigla iz Amerike, pravo među vas. Malo da vam unesem pozitivne atmosere. Ne mogu da kažem sa kim sa bila. Došla sam ovde u miru, da prvi dan Nove godine, da sve loše, ostane u staroj godini - rekla je Stanija na ulasku u Belu kuću.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević ušla u Elitu

 

- Majo, videla sam haos koji si napravila! Do sada si fantastična, ali svima smeta što sam ti podrška i to ti otvoreno kažu, da si ti moj poltron, nikog da ne napadaš, i ako te budu dirali, dala sam ti kečeve. Tek će da bude početak rijalitija, morate da znate, da sve onako kako je ovde, napolju je suprotno - obratila se Stanija Maji Marinković. 

Ono što su svi primetili jeste da je Aneli Ahmić prebledela u sekundi, ali nije skidala kiseo osmeh sa lica. Stanija se pojavila u vrlo izazovnoj haljini, koja je istakla njenu izvajanu figuru, a ostala je misteriozna sa kim je provela dane u Americi. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmič

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading