NAJTURBULENTNIJA GODINA MARKA MARKOVIĆA! Posle svih SKANDALA, otkrio da li ulazi u ELITU i da li je spreman za NOVU LJUBAV!

Autor:

Zadruga

01.01.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar za Republiku progovorio o planovima za 2024. godinu!

Bivši zadrugar Marko Marković je za Republiku sumirao je utiske jedne od najturbulentnijih godina u svom životu. Prvi deo godine proveo je u rijalitiju, gde je publika mogla da prati njegove ljubavne odnose, tokom leta je uživao u Crnoj Gori, a nakon početka "Elite" našao se u centru skandala zbog bivše devojke Stanije Dobrojević i njenog dečka Asmina Durdžića.

Republika

Foto: Vladimir Lukic

Novogodišnji intervju sa Markom Markovićem

- Odlično sam. Bila je turbulentna godina, veći deo je proveden u "Zadruzi", pola godine tamo, pola vani... Kao i iz svake godine, uvek se trudim da izvučem nešto lepo i pozitivno. Čak i ono što je manje lepo nas nečemu nauči. Najlepša uspomena ove godine mi je to što je moj brat verio dugogodišnju devojku. Svaki njegov uspeh i njegovu sreću, gledam kao svoju. Ništa ne bih izbrisao iz ove godine, niti bilo šta želim da izbrišem iz svog života, sve nas nečemu nauči. Sve se dešava sa razlogom - priznao nam je Marko na početku.

Republika

Foto: Vladimir Lukic

Marko Marković

Marko se pred kraj godine zaposlio u jednoj građevinskoj firmi, a kako smo saznali, planira da započne i svoju muzičku karijeru.

- Tako je. Da, počeo sam da radim. Mogu da kažem da sam zadovoljan. Da, planiram i da se posvetim muzici. Ne bih detaljisao, ali to mi je želja od malena, mada sam uvek bio skeptik. Mada, zašto da se i ja ne oprobam u tome, smatram da imam talenat i mogućnost. Već radim na svom glasu, da bude kako ja želim - istakao je Marković.

Pitali smo ga da li će mu želja u ponoć biti muzički uspeh.

- Kako kažu, čovek snuje, Bog odlučuje. Meni je uvek prvenstveno želja da su mi porodica i dragi ljudi živi i zdravi, a sve ostalo zavisi od nas. Daš 100% sebe, to mora da urodi plodom. Ako daš 50% sebe, nećeš moći da očekuješ. Nemam konkretne planove za Novu godinu, dok sam bio klinac, išao sam ono sa društvom po diskotekama. To me je prošlo. Gledam da budem okružen dragim ljudima, to mi je najbitnije, neka privatna proslava i lepa atmosfera - ispričao je bivši zadrugar.

Republika

Foto: Vladimir Lukic

Bivši zadrugar Marko Marković

Zanimalo nas je da li će na toj privatnoj proslavi biti neka interesantna osoba ili Marković čeka Žanu Đorđević da izađe iz "Elite".

- Biće odabrano društvo, biće sve super - nasmejao se Marko, pa dodao:

- Biće drugarica, osoba koje poznajem. Uvek sam okružen ljudima koje volim i koji mene voli. Ne dešava se ništa novo... Mogu ja da čekam nekoga, ali možda mene neko ne čeka... Ne znamo šta može da bude sutra, za pet dana, za pet meseci... Videćemo.

Marko nam je otkrio i da li je planira da uđe u "Elitu".

- Od "Zadruge 2" sam govorio: "Nikad više, nikad više", pa je prošlo četiri godine i pojavio sam se tamo. Više ne govorim: "Nikad više". Možda baš posle Nove godine ... Nikad se ne zna, vrlo moguće, sve je moguće - priznao je Marković.

Republika

Foto: Vladimir Lukic

Marko u novogodišnjem studiju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading