MARKA MARKOVIĆA SKINULI, PA GA VEZALI ZA STOLICU: Procurio privatni snimak bivšeg zadrugara, ovo voli da radi u četiri zida!

Autor:

Zadruga

22.12.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovije fotografije golog Marka Markovića izazvale su totalnu pometnju na društvenim mrežama.

MARKA MARKOVIĆA SKINULI, PA GA VEZALI ZA STOLICU: Procurio privatni snimak bivšeg zadrugara, ovo voli da radi u četiri zida!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši zadrugar Marko Marković doputovao je ovog vikenda iz Crne Gore u Beograd, a mnogi fanovi rijalitija "Elita" pomislili su da će se uskoro useliti u Belu kuću. Međutim, Marko je došao iz drugog razloga u Beograd. 

Naime, bivši zadrugar je obradovao svoje fanove, naročito ženski deo publike, novim fotografijama na Instagramu, gde je najavio spot, u kom je učestvovao, a koji će tek ugledati svetlost dana.

Marković je u jednom momentu bio go, vezan za stolicu, a oči su mu bile prekrivene crnom trakom, dok je na drugoj fotografiji bio na krevetu.

 

Ove eksplicitne fotografije izazvale su lavinu reakcija, a komentari neprestano pljušte. Marko Marković važi za poprilično mirnog momka, kakvim se predstavljao u Zadruzi, a očigledno je veoma profesionalan, pa mu nije problem da se opusti i razgoliti, za potrebe spota.

Inače, Marković je nedavno pričao o ljubavnom trouglu Jovane Tomić Matore, Anite Stanojlović i Anđela Rankovića.

- Nisam iznenađen, jedan sam od učesnika koji je ostavio traga, nisam iznenađen što me spominju, očekivao sam to u neku ruku. Anita mi deluje kao i prošle godine, nisam iznenađen njenim postupkom u bilo kom smislu. Kao da gledam, da ne kažem reprizu "Zadruge 6", ali dosta sličnih stvari. Smatram da njima može da prija što su imale priče sa mnom, a ne ja sa njima - rekao je Marko u emisiji "Porodice Elitnih" i dodao:

- Moram da kažem da kažem da sa Anitom nisam bio u vezi, više smo bili u kombinaciji, nismo se ni poljubili, a da li bih ponovio? Nijednog sekunda ne bih ponovio. Pazi, ja realno pričam, neko je bio učesnik, kao da sam gledalac, da vidiš dve osobe koje se prvi put vide i isto veče kako smo ušli, da bude krevet pored mene i da uđe u krevet kod mene. Danas ima svega i svačega, ali da mi je bilo malo čudno, bilo mi je. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading