MAJA MARINKOVIĆ HOĆE NOVU ZADNJICU! Iskeširala 5.000 EVRA, pa najavila remont - u 2024. želi da izgleda kao ONA!

Autor:

Zadruga

30.12.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je otkrila čija joj se zadnjica dopala i koga bi rado "iskopirala".

MAJA MARINKOVIĆ HOĆE NOVU ZADNJICU! Iskeširala 5.000 EVRA, pa najavila remont - u 2024. želi da izgleda kao ONA!

Foto: E stockk

Maja Marinković

Rijaliti zvezda Maja Marinković je nedavno ušla u rijaliti šou "Elita", nakon što je prošla kroz operaciju ugradnje silikona u zadnjicu. Iako je izrazila zadovoljstvo rezultatima, Maja je istakla da postoji žena čija je zadnjica po njenom mišljenju bolja od njene.

Maja je priznala da zavidi Staniji Dobrojević na njenom prirodnom izgledu zadnjice, naglašavajući da je njena veštačka zadnjica platila čak 5.000 evra. Ovo priznanje je izazvalo pažnju javnosti, posebno zbog otvorenosti koju je Maja pokazala u vezi sa svojim estetskim zahvatima.

Pored toga, Maja je otkrila da razmišlja o još jednoj estetskoj operaciji, nagoveštavajući mogućnost novih promena na svom telu. Izjavila je da će sigurno razmotriti opciju novog zahvata nakon završetka učešća u rijaliti showu Elita, ostavljajući prostora za spekulacije o tome šta bi to moglo da bude.

Republika

Foto: E stockk

Maja Marinković

 


Ovaj otvoreni razgovor o estetskim operacijama i potencijalnim budućim zahvatima sigurno će privući pažnju publike i pokrenuti diskusije o trendovima lepote i samopouzdanja u društvu.

- Staniji Dobrojević zavidim na gu*i! Njena je prirodna, a moja veštačka, platila sam je 5.000 evra - priznala je Maja, te otkrila da postoji mogućnost da se podvrgne još jednoj operaciji.

- Ko zna šta će mi pasti na pamet dok se Elita ne završi, ali ću sigurno ponovo otići "pod nož" - istakla je Marinkovićeva za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading