POTVRĐEN VANREDNI ULAZAK U ELITU, STANIJA NE DOLAZI SAMA: Ova neočekivana "poseta" totalno menja tok rijalitija!

Autor:

Zadruga

01.01.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je odlučio da priredi ukućanima novo iznenađenje.

POTVRĐEN VANREDNI ULAZAK U ELITU, STANIJA NE DOLAZI SAMA: Ova neočekivana "poseta" totalno menja tok rijalitija!

Foto: Ilustracija

Nije prošlo ni 24 časa kako smo zakoračili u 2024. godinu, a naše drage takmičare Elite očekuje još jedna luda žurka! Kako je i običaj, 1. januara se organizuje repriza Nove godine, a to će se desiti i u Beloj kući. Veliki šef rešio je da napravi pravo ludilo i zarugarima spremio neviđeno iznenađenje.

Naime, ukućani su sinoć u Eliti imali organizovanu proslavu povodom Nove godine, a danas je Veliki šef odlučio da dodatno obraduje učesnike, pa će im pripremiti i reprizu, uz sjajne izvođače, koji će atmosferu u Beloj kući dovesti do usijanja.

Najpre će Stanija Dobrojević na imanje ušetati kao Deda Mrazica, kako bi unela ukućanima poklone, a za ludi provod zadrugara večeras je će biti zaduženi Nikola Ajdinović i orkestar Dragana Ćirkovića Ćire.

Republika

Foto: Radivoj Hadzic

Stanija Dobrojević

 

Odmah za Nikolom i Ćirom u Belu kuću će ući Ivana Šašić i Zorica Marković, kao i DJ Neba, koji je svakog utorka uz učesnike Elite i uz njega je dobar provod zagarantovan, a ukućani, kao i publika rijalitija, uvek mu se obraduju.

Takmičari su se sinoć sjajno proveli, pa nema sumnje da će tako biti i večeras, a ko će biti "glavni" na večerašnjoj proslavi, ostaje nam da ispratimo večeras na Pinku.

Podsetimo, tokom sinoćnje žurke, mnogi odnosi u kući su se iskristalisali, a gledaoci rijalitija smatraju da će večeras doći do šok-preokreta i da više ništa neće biti isto u Eliti, nakon današnjih poseta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading