STANIJA ULAZI U ELITU SUTRA! Ima specijalan zadatak, Asmin stiže sa njom?!

Autor:

Zadruga

31.12.2023

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven razlog ulaska Stanije Dobrojević u Elitu.

STANIJA ULAZI U ELITU SUTRA! Ima specijalan zadatak, Asmin stiže sa njom?!

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, promo

Nakon što su danas imali posete porodice u Eliti za Novu godinu, Veliki šef je takmičarima najgledanijeg rijaliti formata pripremio još jedno iznenađenje u to baš prvog dana 2024. godine.

Naime, u Elitu će sutra ući Stanija Dobrojević kako bi takmičarima Elite podelila novogodišnje poklone koje su im pripremili porodica, prijatelji i podrška. Poznato je da takmičari željno iščekuju da vide šta su im to najbliži pripremili za Novu godinu, a nema sumnje da će se Stanija sjajno snaći u ulozi "Deda Mrazice" i opravdati poverenje produkcije.

U Eliti boravi i bivša izabranica Asmina Durdžića, Stanijinog dečka, Aneli Ahmić, pa će biti interesantno videti njihov susret na imanju u Šimanovcima,  a Dobrojevićeva će imati tu čast da joj unese poklone.

Republika

Foto: Radivoj Hadzic

Stanija Dobrojević

 

Stanija stiže pravo iz Amerike i vreme je da "začini" rijaliti i promeni tok Elite, a kako će je ukućani prihvatiti - ostaje nam da vidimo sutra.

Starleta je spremna da svima pomrsi konce i postavi učesnike Elite na svoje mesto, a mnogima neće biti drago što je vide u Beloj kući, s obzirom da su je neprestano spominjali i prozivali, te nije isključeno da će doći i do sukoba, jer je Stanija poznata kao neko ko nema dlake na jeziku i ne libi se da kaže svoje mišljenje.

Mnogi se pitaju da li će sa njom ući i Asmin, kako bi se suočio sa bivšom partnerkom, Aneli Ahmić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nova godina

01.01.2024 00:37

Ovo je grehote sta rade Aneli ,istjerao je na ulicu sa licnim stvarima ,ostavio joj dijete na staranje i ono malo sto je dosla da zaradi dolaze da joj ogade.Zasto ne puste zenu na miru.Aneli je jaca od stijene ,treba sve to izdrzati