ALEKS POBEGLA U MANASTIR: Traži lek za dušu nakon SKANDALA u Crikvenici, Car se javno POKAJAO što ju je PREVARIO!

Autor:

Zadruga

20.09.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić traži lek za dušu nakon skandaloznog raskida sa Filipom Carem!

ALEKS POBEGLA U MANASTIR: Traži lek za dušu nakon SKANDALA u Crikvenici, Car se javno POKAJAO što ju je PREVARIO!

Foto: Nikola Mutić, ATA Images, printscreen/pink

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić potvrdila je, nakon pisanja Republike, da je raskinula veridbu sa Filipom Carem i vratila se iz Crikvenice u Beograd. Kako je kasnije otkrila, ona se nekoliko dana pre toga preselila u Crikvenicu i ponela sve svoje stvari. Došlo je do haosa nakon Filipove navodne prevare, a Nikolićeva je pokupila svoje stvari i vratila se nazad.

Republika

Foto: ATA Images

Aleks i Car

Filipova strana priče je da nije prevario Aleks, iako je procruilo nekoliko slika i snimaka sa izvesnom devojkom koji ukazuju na to. On je istakao i da Aleks nije bila spremna na zajednički život, što je ona kasnije demantovala. Nikolićeva je juče najavila povlačenje sa društvenih mreža, ali to ipak nije uradila.

Rano jutros odlučila je da poseti manastir Nimnik, u blizini sela Kurjače, nedaleko od manastira Tumane. Za ovaj manastir se vezuje priča da ima lekovitu vodu i često utehu traže oni koji su fizički ili duhovno raslabljeni, a ime je dobio po vlaškoj reči koja znači nepoznat ili neznan. 

Car se, inače, oglasio pre nekoliko sati na društvenoj mreži, a njegova poruka govori da se kaje zbog raskida sa Aleks. Naime, on je podelio značenje svog imena Filip, koje znači "onaj koji voli konje" na grčkom, te dodao:

- Pre da ima značenje konj - napisao je Car.

Republika

Foto: Instagram.com

Careva objava na Instagramu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
opasnozeznuta

20.09.2023 08:50

Sto nije isla u manastir kad je imala abortus sa ozenjenom Albancem,to je greh,a kroz njen je zivot proslo Filipa ,Dzonija,Marka,mesara,Kristijana,Vita Tarota,Macvanskih Zmajeva,Zola,Janjusa a tek u Swici,Turskoj,Spanijo musterija i musterija.Pitam se da mozda nije bila virgo pa poludela zbog Cara jer joj je prvi decko a ona nevina i naivna.Smehotres.Trebaju para pa opet raskid.Ajde fanatici posaljite aviokarte za Spaniju i kesh

Nensi

20.09.2023 20:04

@opasnozeznuta - Koliko zlobe u tvom komentaru opasnozeznuta.Sta je tebi ona uradila.

Sonja

24.09.2023 19:51

Koliko te Vi jadna, a ne opasna zena, uzas, koliko Vam je dusa prljava kada tako nesto mozete da napisete za nekoga. Alex glavu gore tvoja dusa je iskrena. Divna devojka. Krenula je hrabro u bolju budućnost. Ispravila freske i nize uspehe. Veliki je Bog Alex.