CAR PREKINUO ĆUTNJU: Progovorio o RASKIDU I PREVARI, pa otkrio kako je Aleks POBEGLA iz Crikvenice!

Autor:

Zadruga

18.09.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje Filipa Cara povodom raskida sa Aleksandrom Nikolić!

CAR PREKINUO ĆUTNJU: Progovorio o RASKIDU I PREVARI, pa otkrio kako je Aleks POBEGLA iz Crikvenice!

Foto: youtube.com/pink.rs

Bivši zadrugar Filip Car je prekinuo ćutnju i oglasio se nakon pisanja Republike da su Aleksandra Nikolić i on raskinuli. Osvanule su privatne fotografije sa jedne proslave, na kojima je uhvaćen sa jednom devojkom sa kojom je navodno prevario Aleks, a potom su isplivale i fotografije sa političarkom Emilijom Marković, koju je Filip grlio na slici.

On tvrdi da su stvari drugačije nego što izgledaju.

Republika

Foto: Instagram.com

Car i Emilija

 - Ljudi imaju takve teorije da je to strašno! Na mom rođendanu su bili moja porodica i jako uzak krug mojih prijatelja i prijateljica ! Devojka sa kojom sam na slici je devojka mog prijatelja koji nas slikao! A cura s kojom su napisali da sam se ljubio na zatamnjenom famoznom snimku je moja školska prijateljica cura koja ima muza i dete… - priča Filip za "Blic" i dodaje:

- Vidim naslove Filip poslao Alex kući da bi ju varao ! Ne radi se o prevari, dva dana pre rođendana je ona donela odluku o odlasku, a na dan rođendana mi saopštila! Raskid se desio radi skroz desete stvari ali shvatam da se ovo koristi i neka - zaključio je bivši zadrugar.

Republika

Foto: ATA Images, TV Pink

Aleks i Car

Podsetimo, Aleksandra je odmah nakon naše vesti o njihovom raskidu izdala saopštenje na društvenoj mreži Instagram.

- Vidim da me mnogi spominjete svuda, pišete i tražite informacije. Da, istaina je, Filip i ja smo se razišli, a razlog našeg razilaska je to što ne možemo da nađemo zajednički jezik što se tiče naše budućnosti i ostaloga. Previše se razilazimo u stavovima koji dovode do ružnih situacija i ružnih reči. ja sam na putu za Beograd i ne odgovaram na poruke, shvatite da sada sve što želim je mir i da me ispoštujete u tome - napisala je Aleks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading