HAOS U CRIKVENICI: Aleks hitno krenula za Beograd, potvrdila da je RASKINULA sa Carem!

Autor:

Zadruga

17.09.2023

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleks Nikolić potvrdila pisanje Republike da je raskinula sa Filipom Carem!

HAOS U CRIKVENICI: Aleks hitno krenula za Beograd, potvrdila da je RASKINULA sa Carem!

Foto: ATA Images, TV Pink

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić se oglasila na društvenoj mreži Instagram i priznala da je raskinula sa Filipom Carem.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Aleks i Car

- Vidim da me mnogi spominjete svuda, pišete i tražite informacije. Da, istaina je, Filip i ja smo se razišli, a razlog našeg razilaska je to što ne možemo da nađemo zajednički jezik što se tiče naše budućnosti i ostaloga. Previše se razilazimo u stavovima koji dovode do ružnih situacija i ružnih reči. ja sam na putu za Beograd i ne odgovaram na poruke, shvatite da sada sve što želim je mir i da me ispoštujete u tome - napisala je Aleks.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Aleksandre Nikolić

Podsetimo, prethodno je na adresu našle redakcije stiglo nekoliko fotografija iz Crikvenice, gde je Cara u izlasku uslikao drugar i to sa starijom devojkom sa kojom je Filip navodno prevario Aleks.

Republika

Foto: Instagram

Aleks otpratila Cara

Odmah smo proverili i da li se njih dvoje prate na Instagramu i videli da su se blokirali na društvenim mrežama. Car je pre nekoliko dana napunio 30 godina, a Aleks je očigledno otišla da ga poseti, a sudeći po njenoj izjavi, došlo je do haosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading