NOVI DETALJI SKANDALA U CRIKVENICI: Aleks prošla kroz PAKAO zbog FIlipa, hitno se oglasila - njena poruka ZABRINULA sve!

Autor:

Zadruga

18.09.2023

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni novi detalji raskida Aleks i Cara, Nikolićeva ostavila zabrinjavajuću poruku!

NOVI DETALJI SKANDALA U CRIKVENICI: Aleks prošla kroz PAKAO zbog FIlipa, hitno se oglasila - njena poruka ZABRINULA sve!

Foto: ATA Images

Kako je Republika prva pisala, Aleksandra Nikolić i Filip Car raskinuli su zbog navodne prevare. Nikolićeva se nakon naše vesti oglasila i priznala da je raskinula sa Filipom, a večeras je šokirala svoje pratioce objavom.

- Laž ne postaje istina, pogrešno ne postaje ispravno, zlo ne postaje dobro, samo zato što je prihvaćeno od većine! - poručila je Aleks putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Aleks Nikolić

Njena objava je usledila nakon Careve izjave koji je odgovorio na navode da je prevario Aleks, kao i da ima novu devojku.

 - Ljudi imaju takve teorije da je to strašno! Na mom rođendanu su bili moja porodica i jako uzak krug mojih prijatelja i prijateljica ! Devojka sa kojom sam na slici je devojka mog prijatelja koji nas slikao! A cura s kojom su napisali da sam se ljubio na zatamnjenom famoznom snimku je moja školska prijateljica cura koja ima muza i dete… - pričao je Filip za "Blic" i dodao:

Vidim naslove Filip poslao Alex kući da bi ju varao ! Ne radi se o prevari, dva dana pre rođendana je ona donela odluku o odlasku, a na dan rođendana mi saopštila! Raskid se desio radi skroz desete stvari ali shvatam da se ovo koristi i neka - zaključio je bivši zadrugar.

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car sa Emilijom

Oglasio se i Carev drugar, koji je otkrio šta se dogodilo u Crikvenici.

- Gledam sada šta se piše po portalima i po mrežama, o tim njegovim preljubama, ja znam sve, upućen sam u to. Švrljao je on sa strane, nabijao joj rogove, pa ne može taj da se skrasi preko noći, a uvek je menjao žene, živeo takvim nekim životom... Jedno je pričao, drugo radio. Zahtevao od Aleksandre da bude sva na note, sve je menjala i korigovala što je zahtevao, a on izgleda nastavio po starom - priča za "Pink.rs" izvor iz Crikvenice i dodaje:

- Svađali su se non-stop, baš je s njima stalno neki haos, meni je preko glave bilo više da slušam to i prisustvujem nekim scenama. Kada bih krenuo da pričam... Bolje ipak da ne otkrivam sve. Mogu samo da vam kažem da je ta Aleksandra prošla pakao u Crikvenici, preselo joj sve ovde. Stalno nervoza, tenzija, haos, prebacivanje, svađe... Užas živi. Ako mene pitate i bolje što su se rastali - zaključuje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vesna

19.09.2023 00:50

To je običan nepismeni ulicari i bitanga

Mogu baba da ti budem

19.09.2023 09:45

Devojko, ja jesam ateista, ali ipak u prvoj crkvi zapali najvecu svecu da zahvalis gospodu sto si se resila tog mopsa, pa idi da zaradjujes za zivot svojim prethodnom zanimanjima, jer ako ne mozes da nadjes nekog spram sebe i po izgledu i po pameti, ovakvi ti ne trebaju.