ZAVODNIK IZ HRVATSKE SPREMAN ZA ELITU! Menja žene kao ČARAPE, odmah udario na Maju Marinković!

Autor: G. D. / B. P. M.

Zadruga

25.08.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zgodni mladić koji dolazi iz Hrvatske imao samo jednu ozbiljnu vezu!

ZAVODNIK IZ HRVATSKE SPREMAN ZA ELITU! Menja žene kao ČARAPE, odmah udario na Maju Marinković!

Foto: Ilustracija

Na sistematskom lekarskom pregledu za buduće takmičare "Elite", koji se danas održava na Novom Beogradu, pojavio se i zgodni mladić iz Hrvatske, koji se zove Manuel Marušić. Iako ima samo 23 godine, kako kaže, promenio je mnogo žena i spreman je za novu avanturu. On se prvo predstavio za čitaoce portala Republika, a potom potkačio Maju Marinković.

- Ja sam Manuel Marušić, dolazim iz Hrvatske, iz Novigrada, bavim se preprodajom motornih vozila i konobar sam. Ovo će biti neko novo iskustvo, imam 23 godine. Želim prijateljstva, sprdnju, odmor iz živote. Malo sam pratio, poslednju nisam toliko zbog posla - rekao je Manuel, koji je otkrio šta misli o bivšim zadrugarkama:

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Manuel Marušić

- Imao sam posla sa devojkama lakog morala. ne bih mogao vezu sa njima, ali avantura da. Izdvajao neku ne bih, ali svaka koja je lepa... Iskreno, jedino što mi paše da je urađeno su usne i to u nekoj meri. Grudi ne, draža mi je zadnjica. Maja nije baš moj tip, ne volim tako mršavije devojke. Ali prijateljski uvek može - istakao je on.

- Spreman sam na konflikte, idemo na sprdnju i zezanje. Nisam za fizički obračune, može da padne neka svađa, sve je to deo života i vani. Nema šta da se otkrije o meni... Ne plašim se ničega, nemam vanbračno dete, imao sam samo jednu ozbiljnu vezu od dve godine, promenio sam mnogo žena... Nemam vezu, ulazim potpuno slobodan - rekao je Marušić za Republiku.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Manuel Marušić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading