MAJA MARINKOVIĆ UCENJUJE PRODUKCIJU: Sledi joj hitna DISKVALIFIKACIJA iz Elite?! ŠOK!

Autor:

Zadruga

24.05.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta li joj je ovo trebalo?!

MAJA MARINKOVIĆ UCENJUJE PRODUKCIJU: Sledi joj hitna DISKVALIFIKACIJA iz Elite?! ŠOK!

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković, poznata starleta iz Beograda, veoma je poznata javnosti kao jedna od najplaćenijih ličnosti u istoriji rijaliti programa u našoj zemlji. Međutim, poslednjih dana, njen ljubavni odnos sa MMA borcem, Stanislavom Krofakom, postaje predmet brojnih medijskih spekulacija.

Naime, njihov odnos je doživeo preokret nakon što je Krofakova maloletna ćerka poslala pismo na adresu imanja u Šimanvocima, izražavajući nezadovoljstvo zbog intimnih činova svog oca sa Marinkovićevom. Ovo je dovelo do zahladnjivanja njihovog odnosa i čestih svađa kod "elitnog" para, a u poslednjem obrtu događaja, Maja je zapretila produkciji rijalitija da će započeti štrajk, izjavljujući da će spavati ceo dan, odgovarati na pitanja kada joj se prohte i raditi šta god poželi.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Stanislav i Maja zahladnili ljubavni odnos

- Spavaću po ceo dan, odgovoriću na pitanja kad mi se odgovara, radiću šta ja hoću. Baš me briga! - rekla je Maja.

Inače, ucenjivanje produkcije rijalitija "Elita" je strogo zabranjeno, a neretko rezultira hitnom diskvalifikacijom, što je bio slučaj i kod Lazara Čolića Zole, koji je je momentalno napustio popularni TV format krajem prošle godine.

Podećanja radi, sinoć se u "Eliti" održala još jedno izdanje emisije "Gledanje snimaka", a takmičari su dobili priliku da vide suze Maje Marinković. Ona se nedavno slomila u pušionici i priznala cimerkama da ne može da raskine sa Stanislavom Krofakom Panterom. Detaljnije pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Melanija

24.05.2024 14:24

Molim produkciju da Majakiti Ko Je Nije Imao nabavi pastuha nakljukanog vijagrom da joj smiri histeriju.

Keleraba

24.05.2024 14:43

'Oće to kad se umisli da je zvezda kad ono Marinkova bara.....