KARAMBOL PRED ELITU! Anita napravila HAOS Matoroj, pa je UCENILA zbog ljubomore! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita zabranila Matoroj komunikaciju sa devojkama u "Eliti"!

Danas se u jednoj privatnoj klinicina Novom Beogradu održava sistematski pregled, na koji dolaze budući takmičari rijalitija "Elita". Tu smo imali priliku da sretnemo Jovanu Tomić Matoru i Anitu Stanojlović, koje su za Republiku progovorile o svom odnosu, ali i otkrile kako će se ponašati u novoj sezoni.

Republika

Foto: Republika.rs

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović

- Zabranjeno mi je ako me neko pita za so ili ulje, mene to stalno pitaju, ona mi je ladno rekla: "Ne može ni to, neka pitaju mene". Rešile smo to, bilo je burno rešavanje. Sad da ne smem da pričam, ja nisam taj lik - govorila je Matora, a onda otkrila da li se plaši da će ih buduće cimerke namerno provocirati:

- Ne plašimo se ni Anita, ni ja, ja se više plašim da neko bude bezobrazan prema Aniti. Ja se samo plašim sebe. Ja sam rekla zašto sam se ružno ponašala prema njoj, prosto sam imala cilj, muka mi je da kmečim i da jurim. Ja ovakva i onakva, a kad se meni šapuće i priča tad su svi dobri. Anita tad to nije zaslužila, najviše mi je krivo zbog toga, ali sam znala ako se vežem da ja to neću da istrpim. Ja nisam od onih likova koji kažu da ne mogu da prevaziđu to u glavi, ali su sa njom, apsolutno ne. Ona i ja imamo naš život započet, nisam se nijednom osvrnula na prošlost, niti me to dotiče. Mi imamo toliko planova za budućnost, toliko sam sigurna. Ako dođe do svađe, gledaćete Anitu u ful izdanju - dodala je Tomićeva. 

- Mislim da mi ponašanje prošle godine nije bilo kako treba. Ušla sam se jednim ciljem, a izašla bez njega, ove godine treba to da ostvarim i neću da dozvolim da bude ista situacija. Cilj je da uzmem novac - govorila je Anita o planovima za svoje učešće u "Eliti".

Republika

Foto: Republika.rs

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović

Matora je priznala da zbog Anitinog sina Alekseja planira da se presele zajedno u veći stan, a onda priznala da je juče i bila na razgovoru i konsultacijama povodom veštačke oplodnje. 

- Preselićemo se u veći. Ja u "Zadrugu" ne ulazim trudna, ali je to sigurno plan. Ne šalim se sa tim stvarima, kao što se nisam šalila za svadbu. Juče smo imale razgovor da vidimo gde ćemo i kako će to biti, za oplodnju. Planiramo veći stan, Anita da raducka. ali kad izađemo, ne ulazimo sigurno zajedno da uđemo razdvojene. Mi smo u braku - zaključila je Matora za Republiku.

Ceo intervju sa Anitom i Matorom pogledajte na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading