PUKAO BRAK MATORE I ANITE! Osvanuo dokaz raskida, nisu izdržale ni mesec dana (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

04.08.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović su, po svemu sudeći, stavile tačku na brak i raskinule!

PUKAO BRAK MATORE I ANITE! Osvanuo dokaz raskida, nisu izdržale ni mesec dana (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Iako su nedavno na Crnogorskom primorju stale na ludi kamen, te tako ušle u istopolnu bračnu zajednicu i zaklele se na večnu ljubav, bivše učesnice rijalitija "Zadruga", Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora, su po svemu sudeći - raskinule!

Naime, kako se može videti na društvenoj mreži Instagram, Matora je otpratila svoju izabranicu, što je uradila i Stanojlovićeva, što je dovoljan razlog da se posumnja da njih dve više nisu u dobrim odnosima i da je ljubav ipak bila kratkog daha, kao što su mnogi predviđali.

Podsećanja radi, Matora i Anita napravili su svečanu ceremoniju venčanja na Svetom Stefanu, kojoj su prisustovali samo najuži krug porodice i prijatelja. Kako je izgledalo, sve je bilo idilično i u njihovom odnosu su "cvetale ruže", a Tomićeva je čak govorila i da će kupiti veći stan, budući da planira zajednički život sa svojom izabranicom i njenim sinom, kao i da ima želju da zatrudni u braku sa bivšom zadrugarkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Bacvanin

04.08.2023 10:23

Aman ljudi kakav brak ?Dve zene koje vole leba bez motike se majmunisu na javnoj sceni.Nesretnici koji nemaju pametnija posla to prate sa interesovanjem.

Nikola

04.08.2023 11:04

A kako je to ona mislila zatrudniti sa bivsom zadrugarkom? Pa valjda sa zadrugarom? Ili ma ja nista ne znam.