OTKRIVENI ŠOK DETALJI DRAME IZ NIŠA: Bebica pobegao od Miljane i pomirio se sa porodicom! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

04.08.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravična svađa u porodičnoj kući Kulića!

OTKRIVENI ŠOK DETALJI DRAME IZ NIŠA: Bebica pobegao od Miljane i pomirio se sa porodicom! (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica

U toku sinoćnog izdanja emisije "Narod pita" u kojoj su gostovali bivši učesnici šeste sezone rijalitija "Zadruga", Miljana Popović i Lepi Mića, potegla se tema o kontroverznoj Miljani Kulić, kao i njenim partnerskim odnosima sa Lazarom Čolićem Zolom i Nenadom Macanovićem Bebicom.

Naime, nedavno se povela drama oko navodnog raskida Kulićeve i Bebice, kao i da je bivši zadrugar napustio njen porodični dom u Nišu i otišao za Beograd, ali kako je istakla Marija Kulić, Macanović je to uradio zbog poslovnih obaveza. Međutim, Lepi Mića je sinoć otkrio drugu stranu priče, i to da se Bebica navodno pomirio sa svojom porodicom, te da je zbog toga napustio Miljanu, te da je u čudu kako Marija demantuje sve, dok je njemu lično Macanović rekao kako stoje stvari.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića Narod pita

- Inače čuo sam da je Marija demantovala da je Bebica otišao i da idu zajedno na more uskoro, a meni je lično rekao da je zapalio iz Niša i pomirio se sa svojima, ali me ne bi čudilo da on sutra ode u Niš - rekao je Mića.

- Da li misliš da je Marija to rekla kako bi zaštitila Miljanu od Zole, da se oni ne bi spojili - upitala je voditeljka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića Narod pita

- Pazi rečenicu: "Ona može biti u Zadruzi sa Zolom, a kad izađe biće sa Bebicom", to znači da je sa Bebicom tih mesec dana bitniji njoj nego deset meseci sa Zolom - rekao je Mića.

- Zola se nije proslavio sam kao komentator - rekla je Popovićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Popović Narod pita

- Miljana je tata, kraj priče - rekao je Mića.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

04.08.2023 10:54

Da li je moguce da je covek konacno dosao sebi? Pa jadan ne bio sta ces u Nisu kod te familije, blago receno, sumnjivog dusevnog zdravlja, a kod kuce dvoje dece zive bez oca. I tek mu sad doslo iz dupeta u glavu.