CAR ZAREŽAO, PA SVE POBACAO U MORE: Dramatičan snimak iz Crikvenice, nije mogao da se iskontroliše!

Autor: P. R.

Zadruga

03.08.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car besan kao ris!

CAR ZAREŽAO, PA SVE POBACAO U MORE: Dramatičan snimak iz Crikvenice, nije mogao da se iskontroliše!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car po napuštanju šeste sezone rijalitija "Zadruga" vreme provodi u rodnom gradu Crikvenici sa svojom porodicom i verenicom Aleksandrom Nikolić, a iako se gotovo nikad ne oglašava u medijima, on neretko sa svojim pratiocima podeli razne aktuelnosti iz svog privatnog života.

Tako je bilo i sada, kada je Car stigao na plažu, a tamo ga sačekao prizor koji ga je, sudeći po snimku koji je objavio na društvenoj mreži Instagram, poprilično razbesneo. Naime, bivši zadrugar je usnimio lične stvari nepoznatih ljudi, a kako je naveo, zasmetalo mu je to što su svoje peškire i ležaljke ostavili dok ne borave na plaži, te tako zauzimaju mesto nekom drugom.

- Najviše volim kad turisti dobiju koncesiju na obalu i onda ostave svoje stvari, odu malo na ručak, a stvari ih čekau naravno, imaju koncesiju na celu obavu i onda tako, gotive se - poručio je Car poprilično besno u svojoj objavi na pomenutoj društvenoj mreži, a zatim se obratio i svom najboljem drugu Brunu:

- Da li su ovo tvoje stvari ili favela Čeh? Leti ovo sad u more - napisao je bivši zadrugar.

Podsećanja radi, Car se juče uključio uživo putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, te tom prilikom najavio susret sa Anđelom Đuričić, što je mnoge ostavilo bez teksta.

Znate ko mi danas dolazi u goste, ljudi? Malo sam se predomišljao sa Aleksandrom, da li bih to trebao da uradim ili ne. Daću joj jednu priliku za pomirenje. Toj jednoj osobi sa kojom sam bio dobar i u korektnim odnosima dve sezone i koje mi je dosta bilo i žao. To je Anđela Đuričić. Odlučio sam da dam još jednu priliku Anđeli zato što ne smatram sebe lošim čovekom ili zlopamtilom. Još jednom ću joj ukazati poštovanje i poverenje. Još jedamput ću ispasti veliki prema njoj, biću pravi domaćin - istakao je Filip u svom obraćanju, međutim, mnogi su ovaj njegov potez osudili u komentarima.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Filip Car i Anđela Đuričić

"Debil da nema dalje", "Pljuni, pa poliži sve", "Nista novo za njega, s*re pa jede svoja g**na... Bezkarakterni jadov", "Stiže sirena u Crikvenicu kod svog Cara, neka priznaju više da se vole i da je u pitanju kosmička ljubav", "Car dovodi ljubavnicu u kuću, dok ženica Aleks igra kako on svira", "Ovo je najveća gnjida, smrad i folirant za svih šest sezona", glasili su samo neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ime

03.08.2023 10:05

Bahato, kao i uvek. Nekulturno i bez osećanja za bilo koga osim za sebe. On musli da je ispao farajer ali je on daleko od toga. On je seljačina bez zvanja i obrazovanja. Dok Aleksandra plaća račune i daje novac, bit će i ljubavi (Alels je kao Miljana kad je plaćala Zoline račune i dugove da bi bili zajedno). Zna to Aleks i nadam se da će pobeći iz toga mulja i "ljubavi". Šta se tiče druženja sa Anđelom, meni je to očekivano. I ona i Car su osobe bez karaktera i njihova reč ne vredi ništa. Njihov odnos prema njihovim porodicama (nije ih bilo briga šta im porodica proživljava dok ih gleda kako pijani psuju i prete, lime stakla, ošamućeni od tableta bauljaju ka ne spavaju, imaju seksualne egzibicije pred kamerama usred dana.... nego su ugađali samo sebi ). Crnogorka je opet namagarčila Cara, njoj treba priča za emisiju koju radi i verovatno priča o projektu kuće za koju radi i, to je sve. Nema kod nje prijateljstva i empatije za nikoga, samo računica i korist. Ona je jedina devojka koja za 2 sezone boravka u rijalitiju nije sačuvala niti jedno prijateljstvo. Car je ispao magarac i budala više puta pa šta fali šta će to biti još jednom

Miki

03.08.2023 10:22

@Ime - Magarac kazes??? Nemoj da vredjas tu plemenitu zivotinju.