ISPLIVAO SNIMAK KOJI SVE DOKAZUJE: Anđela i Car romansu započeli još u rijalitiju, ovo je krunski dokaz! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

02.08.2023

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno na belo, Car hteo da Anđela bude majka njegove dece!

Šuškanja da su učesnci rijalitija "ZadrugaAnđela Đuričić i Filip Car bili u tajnoj vezi nisu prestala ni dan-danas, a sada je isplivao i šokantni video koji dokazuje da su se njih dvoje zaista muvali, i to tokom boravka u šestoj sezoni, kada je mlada Crnogorka bila u žiži interesovanja zbog odnosa sa bivšim robijašem, Zvezdanom Slavnićem.

Naime, kako se može videti na spornom snimku, Đuričićeva je sedela pored Cara na garnituri, dok joj se on sve vreme otvoreno nabacivao, te istakao da bi bila idealna majka njegove dece. Slavnićeva ljubavnica se tada samo smeškala i govorila cimeru da prestane, ali kako je zadrugar otkrio u svom izlaganju, njoj je njegova pažnja i te kako prijala.

- E moja Anđo, daj mi priliku da se pokažem da sam normalan momak i da me ljude vide u pravo svetlu i koliko sam normalan kad je prava devojka pored mene. Idemo Anđela pravo za Crikvenicu, počinjemo odmah da živimo zajedno... Meni je astrološkinja rekla da 2024. godine dobijam dva sina blizanca, mene bi Anđela tačno unormalila, ali beže od mene... Svako jutro joj pričam da budemo zajedno, čudno se smeje kada joj to kažem - rekao je Car dok je boravio na imanju u Šimanovicma, a mnogi su odmah posumnjali da su njih dvoje već izvestan period bili u tajnoj vezi.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Filip Car i Anđela Đuričić

Podsećanja radi, Republika je već pisala o aferi Anđele Đuričić i Filipa Cara, koji je, kako nam je nedavno otkrio izvor iz Hrvatske, prevario verenicu Aleksandru Nikolić sa mladom frizerkom iz Đenovića, a koja se tajno videla s njim na primorju, i to dok je pobednica šeste sezone "Zadruge" boravila u Beogradu.

Istina je da su se Car i Anđela videli, nema šta. On je video da je ona došla u Hrvatsku i brže-bolje joj se javio na Instagramu. Razmenili su par poruka i odmah dogovorili da se nađu u uveče u gradu i popiju piće. Međutim, svi znaju da varnice između njih dvoje postoje još od prethodne sezone, kada je Anđela bila jedna od retkih devojaka koja se našla na njegovom rođendanu. Nisu oni drugovi, kakvi crni drugovi, ima neke hemije između njih, a vidite i sami da Anđeli prijaju takvi momci... Bio je Car sa Anđelom, a Aleksandra naravno nema pojma za to. Mislim da bi pukla kad bi saznala, nastao bi haos sigurno. Ma, urnisala bi ga! Nema od te veze ništa, to je sve jedna velika farsa - kazao je izvor za Republiku pre mesec dana.

Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić i Filip Car

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Darko

02.08.2023 20:45

Da li imate neku vest gde ste dozvolili komentar?

Irena

03.08.2023 05:27

@Darko - Pa nema zasad. Admini spavaju