POLICIJA DOŠLA DA HAPSI CARA: Pobegao iz Hrvatske sa Aleks zbog problema sa ZAKONOM?!

Autor: P. R.

Zadruga

28.07.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven razlog iznenadnog putovanja u Francusku!

POLICIJA DOŠLA DA HAPSI CARA: Pobegao iz Hrvatske sa Aleks zbog problema sa ZAKONOM?!

Foto: YouTube/Printscreen

Filip Car pristao je na nagovor verenice Aleksandre Nikolić da ode u Francusku, samo iz jednog razloga. Naime, par dana pre nego što su iznenada otputovali, Caru je navodno na vrata došla policija kako bi ga privela na informativni razgovor.

Kako dalje navode domaći mediji, bivši učesnik "Zadruge", srećom ili nesrećom, nije bio kod kuće, ali kada je skontao o čemu se radi, rekao je svojoj verenici da odmah kupi karte za Pariz.

- Cara jure a neke prekršaje i neplaćene kazne od ranije. On je mislio da je to zastarelo, ali zapravo to tek treba da zastari, a sudstvo i policija u tom periodu proveravaju i pritiskaju okrivljene. Kada je to skontao, Car je rekao Aleks da će joj ispuniti želju da odu u Pariz, pa se na neko vreme neće vraćati u Crikvenicu, kako policija ne bi mogla da ga nađe - kaže izvor blizak paru za Svet, te nastavlja:

Republika

Foto: ATA Images, Pixabay

Filip Car i Aleksandra Nikolić

- Nije baš bio srećan zbog puta u Francusku, još su ceo dan proveli na aerodromu i izgubili su prtljag sa kojim su krenuli iz Hrvatske, a dok su tražili stvari propustili su svoj let za Pariz i ceo dan su čekali na sledeći, za koji su morali da kupe nove karte. Kao u inat, taj avion je kasnio četiri sata, pa im je sve preselo. Bukvalno su u jednom momentu hteli da odustanu. Car je divljao od besa, čak je rekao Aleksandri: "Bolje da sam poplaćao te kazne, pa da mogu da sedim normalno kao čovek u kući, nego što već dva dana trčim po aerodromima". U Parizu ih je dočekalo loše vreme i klima, što ih dodatno nervira. Valjda će im krenuti nabolje, inače će se posvađati i potući - otkriva izvor za pomenute medije.

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Podsećanja radi, umesto da se raduju putu u grad ljubavi, Aleksandra Nikolić i Filip Car su se odmah po sletanju u srpsku prestonicu posvađali. Naime, kako nisu mogli da se snađu na beogradskom aerodromu, par je kasnio i jedva stigao na avion, a u tome su im pomogli zaposleni koji su bili prisutni. Međutim, dok su jurili ka avionu, Filip je sve vreme vikao na Aleksandru, toliko da su ih svi prisutni čuli.

- Imaš more, ceo Jadran, ti hoćeš u Pariz!

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Osman

28.07.2023 13:24

Policija strogocu trenira Hapse Cara tamo gde ga nema Bujanovka nigde nema mira A Car nezna sta ce od problema