ZVEZDAN TUKAO ANĐELU U MOKINOM STANU?! Oglasio se advokat Crnogorke, isplivali detalji tužbe!

Autor: P. R.

Zadruga

27.07.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić tužila Zvezdana Slavnića zbog nasilja u porodici i nanošenja telesnih povreda!

ZVEZDAN TUKAO ANĐELU U MOKINOM STANU?! Oglasio se advokat Crnogorke, isplivali detalji tužbe!

Foto: Republika.rs

Da se strasti i nakon raskida rijaliti para Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića ne smiruje, govori i čenjinica da je mlada Crnogorka, nakon svih turbulencija po napuštanju imanja u Šimanovcima, rešila da presavije tabak i zbog svog bivšeg partnera pravdu potraži na sudu.

Naime, kako se ističe u saopštenju koje izdao advokat diskvalifikovane učesnice šeste sezone "Zadruge", Slavnić je po napuštanju rijalitija fizički zlostavljao frizerku iz Đenovića, jer ga je, kako se navodi, tužila zbog nasilja u porodici.

- Poštovani, u ime i za račun gospođice Anđele Đuričić podnete su prvom javnom tužilaštvu u Beogradu krivične prijave protiv Zvezdana Slavnića iz Beograda zbog osnovane sumnje da je izvršio produžena krivična dela na štetu gospođice Đuričić i to nasilje u porodici iz čl.194 st.1, a prvom osnovnom sudu u Beogradu privatne krivične tužbe zbog izvršenja produženih krivičnih dela laka telesna povreda iz čl.122, uvreda iz čl.170 i iznošenje ličnih i porodičnih prilika iz čl. 172 krivičnog zakonika Republike Srbije - navodi se u saopštenju koje je izdao Anđelin advokat, piše Srbija Danas.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

Podsećanja radi, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su nakon diskvalifikacije iz šeste sezone rijalitija "Zadruga" završili u stanu njegovog oca, košarkaške legende Moke Slavnića, koji ih je primio u svoj dom u luksuznom delu Novog Beograda. Nakon raskida, bivša zadrugarka otišla je kod svojih roditelja u Đenoviće, a u Beograd dolazi samo zbog poslovnih obaveza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading