ZVEZDAN SPREMIO ANĐELI HLADNU OSVETU: Otvorena Pandorina kutija, isplivale tajne iz stana bluda!

Autor: P. R.

Zadruga

26.07.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić nedavno je iznajmio stan kako bi se u njemu u tajnosti viđao sa poznatom osobom sa estrade!

ZVEZDAN SPREMIO ANĐELI HLADNU OSVETU: Otvorena Pandorina kutija, isplivale tajne iz stana bluda!

Foto: Republika.rs

Nakon što je saznao da Anđela Đuričić uživa u novoj ljubavi sa pozntim pevačem što krije kao zmija noge, Zvezdan Slavnić se brže-bolje pohvalio svojim drugovima kako je navodno uplovio u kombinaciju sa jednom udatom pevačicom.

Naime, kako saznaju domaći mediji, mnogi su posumnjali da je namerno smuvao tu pevačicu koju oduvek gotivi kako bi se osvetio Đuričićevoj i stavio joj do znanja da ni on više ne pati za njom.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Njih dvoje se navodno već 10 dana intezivno viđaju, iako je ona u zvaničnom braku i ima dvoje dece, pa zbog toga moraju da se kriju. To je jedan od razloga zašto je Slavnić rešio da se odseli iz stana svog oca Moke i da iznajmi gajbu za sebe, kako bi imali gde da se viđaju u tajnosti.

- Zvezdan se već neko vrme viđa sa tom pevačicom koja je poznata javnosti, ona ima 46 godina, a upoznali su se još pre 20 godina. Ona je skoro pisala Zvezdanu da ga podrži kada je izašao iz "Zadruge" i on se baš oduševio, kao da je jedva dočekao - započinje izvor, inače Slavnićev drug, za Star, pa nastavlja: 

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Zvezdan Slavnić

- Dogovorili su se da se nađu, pričali dugo i ona mu je rekla da je još u braku, ali samo zakonski jer već dve godine svako živi svoj život. Bitno joj je da se ne sazna za nju i Zvezdana zbog muža i dece. On važi za opasnu facu i ako sazna da je sa Zvezdanom može svašta da bude, znao je ranije da se obračunava i pištoljem. Zato joj je Zvezdan obećao da će da ćuti i započeli su vezu, ali nije izdržao da se ne pohvali drugovima - ističe izvor za "Star", pa otkriva "sočne" detalje: 

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

- On je iznajmio stan blizu Moke kako bi se viđao sa njom. Ono skoro svako veče spava kod njega, iako se plaši da će ih neko od komšija videti i pustiti priču da su u šemi. Čini se da hoće da se osveti Anđeli i da do nje dođe priča sa kim se on viđa kako bi joj stavio do znanja da ju je preboleo. Moka je posumnjao i vikao je na njega jer je ona zauzeta, međutim, Zvezdana baš briga jer m je baš lepo sa njom. Kaže da nikad nije imao bolji se*s, jer je ona mnogo strastvena i da će se potruditi da im veza opstane u tajnosti kako ne bi pukla zbog pritiska medija. On sada na sve načine pokušava da ortacima dočara kako uživa sa njom i da se njenog muža uopšte ne boji - zaključuje izvor za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Iva

26.07.2023 12:59

Evo placem 😂😂

Melanija

26.07.2023 18:42

Ovi kriminalni metuzalemi se vrte oko istih riba i preotimaju ih jedni od drugih. Sada će pevačica preimenovati pesmu "Dragane (Aco) moj" u "Zvezdane moj" !

Goca

27.07.2023 01:25

Boze sacuvaj,jeďva cekam smak sveta

el schabanny

27.07.2023 13:03

a da mi nije pevaljka ona sto ima kafanu pored gradskog auto puta tzv . Zorica Markovic. Njike dvoje su bas par...