AU, DA TI UŠI PROKRVARE! Anđela postaje pevačica, a narod se hvata za glavu: Miljana, sve ti je OPROŠTENO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.07.2023

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuo urnebesni snimak pevanja Anđele Đuričić - ovo morate poslušati nakon što je najavila da snima PESMU!

AU, DA TI UŠI PROKRVARE! Anđela postaje pevačica, a narod se hvata za glavu: Miljana, sve ti je OPROŠTENO! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com/andjelaadjuricic

Bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić, koja se nakon diskvalifikacije iz šeste sezone "Zadruge" oprobala kao voditeljka, ali se u tim vodama očito nije baš najbolje snašla, rešila je da okuša sreću i kao pevačica.

Naime, iako je ostala upamćena po kreštanju na žurkama u Beloj kući, Crnogorka je, bez imalo blama, ušla u studio da snimi prvu pesmu, zbog čega je ismevaju na društvenim mrežama.

Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricic

Anđela Đuričić snima pesmu

Ispod objave kojom najavljuje muzički prvenac nizali su se negativni komentari, u kojima joj mnogi poručuju da može da nastupa samo kao "cirkuska mečka", te da je Miljana Kulić, koja je takođe šokirala javnost kada je zaplovila u muzičke vode, za nju "zvezdetina".

"Bravo, Anđo, ima da te vodaju ko cirkusku mečku Božanu, da se sprda narod s tobom", "Ko nju podržava u ovom blamiranju, ona je kraljica blamova, ima li kraja njima", "Po pevanju sestra Miljane Kulić, cura je živa sprdnja", "Mislim da je Miljka za nju zvezdetina", "Pesma će se zvati 'Prdež 100%"', "Ova krešti i kad priča, a ne kad peva", komentarisali su korisnici društvenih mreža Crnogorkin novi potez, a na istoj Instagram stranici koja se bavi bivšim zadrugarima odmah zatim objavljen je i snimak iz "Zadruge 6", kao podsetnik na to kakav je Đuričićka muzički antitalenat.

Podsećanja radi, ona je često tokom žurki u Beloj kući, kad malo popije, u zanosu strasti pevala dečku Zvezdanu Slavniću, a jedan takav snimak okačili su fanovi "Zadruge" da pripreme publiku za Anđelin predstojeći "hit", pa su i ispod te objave počeli komentari da je "Crnogorkino pevanje dušu dalo za pražnjenje klubova", uz neizostavno poređenje s Miljanom Kulić: "Miksi, samo pevaj, sve ti je oprošteno!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading