FANOVI KUPILI ZVEZDANU STAN?! Bivši robijaš napustio Mokinu "gajbu", pa se UVALIO u novu luks nekretninu!

Autor: P. R.

Zadruga

18.07.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz jednog skrovišta u drugi!

FANOVI KUPILI ZVEZDANU STAN?! Bivši robijaš napustio Mokinu "gajbu", pa se UVALIO u novu luks nekretninu!

Foto: ST/Nikola Mutić

Zvezdan Slavnić više ne živi kao pijavica kod svog oca, košarkaške legende Moke Slavnića, pišu domaći mediji.

Nakon što su diskvalifikovani iz šeste sezone "Zadruge" zbog agresivnog i nasilničkog ponašanja u rijalitiju, Anđela Đuričić i bivši robijaš su Belu kuću u Šimanovcima zamenili sa stanom u luksuznom delu Novog Beograda, a koji je u Mokinom vlasništvu.

Usled raskida, Đuričićeva se vratila u rodnu Crnu Goru kod svojih roditelja, a Slavnić je ostao da drži "lajvove" na društvenoj mreži TikTok, zatvoren u četiri zida kod svog oca. Međutim, kako se sada saznaje, Zvezdan je pronašao stan samo za sebe, ali u istom kraju.

Naime, Slavnić je nedavno otkrio da ne živi više u Mokinom stanu, a svoj novi stan je pokazao tokom jednog od "lajvova". U pozadini se vidi luksuzan ambijent, te se pretpostavlja da nije štedeo za komfor na koji je navikao.

Republika

Foto: TikTok.com

Zvezdan Slavnić TikTok

Kako se dalje navodi, Zvezdan je uzeo luks stan na Novom Beogradu, blizu oca Moke, kako bi mu pomagao ukoliko bi mu bila potrebna kakva pomoć, budući da je stariji Slavnić često posećivao bolnice i odlazio na lekarske preglede i kontrole.

Međutim, postavlja se pitanja odakle bivšem robijašu novac za ovu vrstu "šopinga", kada zbog diskvalifikacije iz "Zadruge" duguje čelnicama ružičaste televizije 50.000 evra, nije zaposlen i nema nikakvih primanja, osim što od fanova dobija poklone i novac, kako na TikTok-u, tako i privatno.

Republika

Foto: printscreen/tiktok, pixabay.com

Zvezdan Slavnić TikTok

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading