ZVEZDAN PROPAO KAO ŽETON: Evo od čega živi i zarađuje bivši robijaš, skuplja CENT PO CENT da otplati dug Pinku!

Autor:

Zadruga

10.07.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar smislio taktiku kako da napuni džepove!

ZVEZDAN PROPAO KAO ŽETON: Evo od čega živi i zarađuje bivši robijaš, skuplja CENT PO CENT da otplati dug Pinku!

Foto: printscreen/tiktok, pixabay.com

Iako je tokom boravka na imanju u Šimanovcima imao velike planove nakon superfinala šeste sezone rijalitija "Zadruga", diskvalifikovani Zvezdan Slavnić nakon raskida sa Crnogorkom Anđelom Đuričić novac zarađuje preko društvene mreže TikTok.

Sin legendarne košarkaške legende Moke Slavnića u centru medijske pažnje se našao nakon ulaska u rijaliti, ali i nakon preljube koju je počinio pred kamerama, kao i nasilničkog ponašanja zbog kojeg je pred sam kraj diskvalifikovan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

I dok Đuričićeva boravi kod svojih roditelja u porodičnoj vili u Đenovićima i uspešno zarađuje i ima prihode sa više strana, bivši robijaš ne izbija iz svoja "četiri zida" i skrštenih ruku uzima novac od fanova na TikToku.

Ovo je, inače, postao ozbiljan trend među učesnicima rijalitija, jer na ovaj način mogu lako doći i do ozbiljne svote novca. Iako ne rade ništa specijalno ispred kamere, ljudi pomno prate svoje favorite i nakon "Zadruge", te neretko šalju razne komentare i "giftove", zbog čega moraju da izdvoje popriličnu cifru.

Podsetimo, nakon što je hitnom odlukom Velikog šefa Zvezdan Slavnić diskvalifikovan iz šeste sezone rijalitija "Zadruga", on je produkciji televizija Pink ostao dužan vrtoglavih 50.000 evra, koje će morati da isplati kako ne bi snosio pravne posledice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading