"SAD SE SA DUŠOM RASTAJE" Anđela se direktno iz Crne Gore obratila Zvezdanu, priznala da ga je VARALA?! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.07.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne prestaje sa provokacijama!

"SAD SE SA DUŠOM RASTAJE" Anđela se direktno iz Crne Gore obratila Zvezdanu, priznala da ga je VARALA?! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Otkako se vratila u rodnu Crno Goru i porodičnu kuću u Đenovićima, diskvalifikovana učesnica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Anđela Đuričič, ne prestaje sa provokacijama koje neretko kači na društvene mreže.

Naime, Đuričićeva je nedavno stavila tačku na svoj odnos sa 23 godine starijim robijašem, Zvezdanom Slavnićem, iako se tokom boravka na imanju u Šimanovcima i nakon izlaska iz rijalitija klela u njihovu ljubav, međutim, po svemu sudeći, nije joj dugo trebalo da ga preboli.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Anđela je sada na popularnoj socijalnoj platformi TikTok objavila novi snimak, podelivši sa svojim pratiocima delić atmosfere dok vozi i peva pesmu Seke Aleksić "Doktore", a svi su odmah bili mišljenja da je stihovima poslala brutalnu poruku svog bivšem ljubavniku.

Ko ga je terao da me pita šta mi je? Ne bi ni znao da ne volim ga kao što sam ranije... Ne bi ni znao da neko drugi sa mnom se sastaje, sad se sa dušom rastaje - glasili su stihovi, a Anđela se sve vreme smeškala, neki bi rekli cinično, dok je kamera hvatala svaku njenu grimasu.

Podsećanja radi, dok se Anđela Đuričić baškari na Crnogorskom primorju i uživa "za sve pare", Zvezdan Slavnić ne izlazi iz stana svog oca, Moke Slavnića, i vreme uglavnom provodi sam u četiri zida igrajući "mečeve" na pomenutoj društvenoj mreži, a mnogi su mišljenja da još uvek nije preboleo bivšu zadrugarku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading