UDARILI NA SIRENU IZ ĐENOVIĆA: Anđela uhvaćena u prevari, Crna Gora zabezeknuta! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.07.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantna fotka Anđele Đuričić sa Crnogorskog primorja ostavila sve bez teksta: Šta joj to treba?!

UDARILI NA SIRENU IZ ĐENOVIĆA: Anđela uhvaćena u prevari, Crna Gora zabezeknuta! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica rijalitija "Zadruga", Anđela Đuričić, otkako je raskinula vezu sa 23 godine starijim bivšim robijašem, Zvezdanom Slavnićem, vreme provodi u rodnoj Crnoj Gori, gde se vratila u porodičnu kuću u Đenovićima.

Mlada Crnogorka inače redovno objavljuje slike i snimke na društvenoj mreži Instagram, a mnogi su primetili da se oblači dosta provokativnije otkako je ponovo slobodna.

Naime, Đuričićeva se slikala na šetalištu u dugoj haljini sa dubokim šlicem i dekolteom do pupka, a golotinja je sevala na sve strane. Turisti koji su se našli na šetalištu bili su šokirani njenim stajlinogom usred bela dana, a sa strane su mogli da se čuju komentari tipa "samo čekam kad će sve da joj ispadne".

Pored toga, korisnici pomenute mreže osuli su pravu paljbu po Anđeli zbog očiglednog korišćenja "fotošopa". Kako je evidentno da je bivša zadrugarka prirodno lepa devojka, pojedini korisnici našli su se u čudu zbog potrebe da koristi aplikacije za ulepšavanje i tako "vara ljude".

Naime, na slici se može videti da je Anđeli prilično izmenjeno lice, a naročito oči, koje su dosta krupnije nego što zaista jesu.

"Ne pokušavaj da nas prevariš sireno iz Đenovića, vidimo fotošop", "Šta joj se desilo sa očima, nekako su zamazane", "Anđela, lepa si devojka, ne radi ovo sa licem", samo su neki od komentara koji se mogu naći na mrežama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading