OVO JE ŽENA ACE BULIĆA! Obnovio romansu sa Anom Ćurčić, a sa zgodnom PLAVUŠOM ima decu! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

04.07.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obnovio romansu sa Anom Ćurčić, a sa zgodnom plavušom ima decu!

OVO JE ŽENA ACE BULIĆA! Obnovio romansu sa Anom Ćurčić, a sa zgodnom PLAVUŠOM ima decu! (FOTO)

Foto: ATA Images

Bizsnismen Dragan Aca Bulić u žižu interesovanja javnosti dospeo je zbog rijaliti učesnice Ane Ćurčić, koja je ušla u šestu sezonu "Zadruge" zbog svog nevenčanog supruga, bivšeg robijaša Zvezdana Slavnića, međutim, njegova biografija je još devedesetih bila poznata javnosti.

Bulić, inače sin poznatog člana kriminalnog miljea Jusufa Bulića Juse, koji je u tom svetu bio još od sedamdesetih godina, godinama je privlačio pažnju medija zbog svog emotivnog života i velikog broja dama sa estrada sa kojima je bio u vezi nakon kraha ljubavi sa Anom.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić i Aca Bulić

Naime, nakon manekenki Svetlane Dimitrić i Agnete Azirović i pevačica Katarine Kaje Ostojić, Maje Nikolić i Dijane Janković, Aca se oženio i dobio dvoje dece, sina i ćerku, i to sa ženom potpuno van javne scene.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aca Bulić sa bivšom ženom i decom

Bulić je inače nedavno postao i deda, kada je njegov sin Aleksandar dobio sina, a po svemu sudeći, više nije u braku sa odvažnom plavušom koja je uspela da, bar na neko vreme, ukroti biznismenovo srce.

Podsećanja radi, Ana Ćurčić je u emisiji "Narod pita" istakla da ona nije kriva za raskol Bulićevog odnosa sa izabranicom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6 Narod pita

To mora on da kaže, ja stvarno ne znam ništa i nemam veze sa tim. Ja nisam u kontaktu sa Acinom ženom, naravno da ne. Nema potrebe da budem. Sve za nju pitajte Acu. Ja znam da on nema ženu, tako da... Ovde nisam došla sa obezbeđenjem, to je Acino, on ga ima godinama. To nema veze sa mnom - pravdala se Ana u emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Lara

04.07.2023 13:04

Ova Ana je teskaa protuvetina.

rfgth

04.07.2023 14:25

prirodna lepota i verovatno sa normalnim glasom u odnosu na njanjavu

Mima

05.07.2023 03:48

Anci je carica